DagelijkseBroodkruimels App

Hoe vaak we al niet vragen of opmerkingen hebben gekregen als: Hebben jullie ook een app? DagelijkseBroodkruimels, dat is toch van die app? Ik kan jullie app niet vinden. Hoe krijg ik jullie app op mijn telefoon? Is het niet een idee dat jullie een app maken?

Het is zelfs al zo erg dat DagelijkseBroodkruimels aangevuld wordt als je dit zoekt in de Apple App Store en op Google Play.

Stiekem willen we zelf natuurlijk ook dat er een app komt. Een app waarop jij als volger elke dag, op een door jouw gewenst tijdstip, een kruimel kunt ontvangen. Het probleem is alleen dat een app veel geld kost. Zeker als we deze gelijk goed neer willen zetten.

Daarom hebben we besloten om de stoute schoenen aan te trekken en een donatie campagne op te zetten voor het realiseren van onze app. Wederom een stap in geloof, maar we geloven dat het realiseren van een app een middel is om nog meer mensen te kunnen bereiken met het Woord van God.

Daarom aan jou de vraag of je ook bij wil dragen. Ook al is het maar 1 euro. Als elke volger dit zou doen kunnen we met gemak 3 apps bouwen. Het zou toch fantastisch zijn als we dit voor elkaar kunnen krijgen met z’n allen!

Naam

E-mailadres*

Bedrag *  • Je doet een gift aan Stichting DagelijkseBroodkruimels
  • 100% van je gift gaat naar onze missie

  • Draag bij aan de (online) verspreiding van het Woord

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 8:00-17:00 uur per telefoon of via WhatsApp bereiken. Buiten kantooruren zijn we bereikbaar via e-mail en op Facebook.

GEGEVENS

Stichting DagelijkseBroodkruimels
Eisenhowerlaan 38
3255VB Oude-Tonge

RSIN
856444108

KvK
66210615