Volgers, vrienden, bekenden, fans, broeders, zusters; Ontzettend bedankt voor alle betrokkenheid van het afgelopen jaar! We zagen het aantal volgers meer dan verdubbelen.  Het aantal communityleden verdrievoudigen (de mensen die, vrijwillig, jullie kruimels maken). We vierden de eerste medewerkersavond. We leerden wijze lessen. Probeerden die toe te passen. We faalden. Ontvingen kracht. Stonden weer op. Gingen door. We werden beproefd. Kregen geloof. Maakten stappen. We bleken tegen alles bestand door Hem die ons kracht gaf!

Bedankt voor het delen, voor het liken, voor het reageren. Bedankt voor het bezoeken van de webshop, onze tekorten werden erdoor aangevuld. Bedankt voor het vertrouwen in ons, dat we het niet deden uit eigenbelang. Bedankt voor jullie bemoedigingen. Bedankt voor alles! 2016 was een goed jaar voor ons als beginnende organisatie.

Wij geloven dat onze God ook in 2017 uit de overvloed van Zijn Majesteit elk tekort van u en ons zal aanvullen, door Christus Jezus! Aan onze God en Vader komt de eer en de dank toe!

Gezegend 2017!