Home > Kruimels > Het is tijd voor rechtvaardigheid!

Het is tijd voor rechtvaardigheid!

Het is tijd….

Ik geef je zicht
Scherp als een arend
Ik geef je gehoor
Helderder dan bij de mensen bekend
Ik geef je een reuk
Zodat je Mij zult herkennen
Ik geef je tastvermogen
Zodat je in het duister je weg vindt
Ik geef je een stem
Die wordt gehoord

Ik ga met je
Ben in je
Leef door je
Wandel met je
Ik ben je alpha
Je omega
Ik ben de almachtige
Je Vader

Ik zag je tranen
De woestijn
Ik hoorde je twijfel
Leerde je zekerheden
Ik zag je schoppen
En weer staan
Ik liet je soms
Maar was er altijd bij

We hebben een relatie
Je kwam uit de woestijn
Je ging door
We zullen altijd samen zijn
Maar nu is het tijd om te gaan
We gaan snijden
In de leugens
Van satan

Het is tijd
Voor rechtvaardigheid
Het is tijd
Voor het tweesnijdend zwaard
Het is tijd
Dat Mijn kinderen opstaan
Want ze zijn gevoed en vet

Het is tijd
Om de handen ineen te slaan
Het is tijd
Om de strijd aan te gaan
Het is tijd
Voor wonderen in Mijn naam
Het is tijd
Dat de mensen worden gered

Het is tijd

Geschreven door Trudy Steegman

About the Author:

Hallo lezers van Dagelijkse Broodkruimels, ik ben Mirjam... 46 jaar, en door middel van teksten, gedichten en quotes te verwerken in plaatjes, wil ik heel graag Gods Liefde doorgeven aan jou, Gods Liefde voor ons is zo groot, dat Hij zelfs Zijn Zoon, de Here Jezus heeft laten sterven voor onze zonden, en als wij die Liefde aannemen mogen wij straks Eeuwig met Hem leven in Zijn Liefde...... Zoveel liefde.....dan kan je niet anders dan die Liefde doorgeven..... Mijn wens is dat u/jij er door gezegend wordt en zelf die Liefde ook weer doorgeeft....zodat deze wereld vol wordt van Zijn Liefde.... Wees Gezegend!