Home > Kruimels
Kruimels

Kruimels?

Kruimels zijn inspirerende christelijke afbeeldingen, christelijke video’schristelijke blogschristelijke gedichten en christelijke producten. Het zijn de creaties van meer dan 80 vrijwilligers die deel uit maken van onze christelijke community. Een community die iedereen het unieke talent wat men van God heeft ontvangen in wil laten zetten, om zo de wereld te laten proeven van het Brood dat leven geeft.

Bijbelteksten, christelijke gedichten, christelijke quotes, christelijke blogs, christelijke songteksten en meer. Ook offline van onze kruimels genieten? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Hier zijn onze kruimels onder andere als christelijke kaarten en christelijke posters verkrijgbaar. Leuk voor jezelf of als christelijke cadeau voor een ander. DagelijkseBroodkruimels: Delen mogelijk maken!

Bekijk categorieën
Bekijk alle kruimels
Kruimels

Selecteer een categorie

BIJBELTEKSTEN

Bekijk alle Bijbelteksten waar we kruimels van hebben gemaakt.

Bekijk Bijbelteksten

GEDICHTEN

Christelijke gedichten, van de veer over het leven en de Heer.

Bekijk Gedichten

BLOGS

Al onze christelijke blogs.

Bekijk Blogs

QUOTES

Christelijke teksten en quotes.

Bekijk Quotes

WALLPAPERS

Christelijke wallpapers en covers.

Bekijk Wallpapers

SPREUKEN EN WIJSHEDEN

Kruimels van christelijke spreuken en wijsheden.

Bekijk spreuken en wijsheden

THEMA’S

Kruimels gesorteerd op christelijke thema’s en onderwerpen.

Bekijk thema’s

AFBEELDINGEN

Christelijke afbeeldingen en plaatjes.

Bekijk afbeeldingen

VIDEO’S

Christelijke video’s.

Bekijk video’s

SONGTEKSTEN

Kruimels van christelijke songteksten.

Bekijk songteksten
Bekijk alle kruimels

De 10 meest verse kruimels

Onze laatste 10 kruimels. Het is mogelijk om op de frequentie die jij wenst kruimels in je mailbox te ontvangen. Je kan kiezen voor een dagelijks en wekelijkse frequentie. In de basis plaatsen we elke dag een kruimel met Bijbeltekst, door veel mensen ook wel een dagelijkse Bijbeltekst genoemd. Het ontvangen van deze Bijbeltekst van de dag is helemaal gratis.

Psalm 121:1-2

17/01/2018|

Ik sla mijn ogen op naar de bergen, van waar komt mijn hulp? Mijn hulp komt van de HEER die hemel en aarde gemaakt heeft. Psalm 121:1-2 Deze kruimel is ook te koop als christelijke kaart in onze christelijke webshop. Al onze christelijke kaarten bekijken? Klik dan hier.

Mijn Verlangen Naar Opwekking

16/01/2018|

Bidden in de auto Zoals wel vaker in de auto, onderweg naar de kerk waar ik onderdeel ben van het apostolisch team, neem ik de tijd om te bidden. Vaak gaat mijn gebed over de komende dienst. Ik bid voor de mensen die komen, dat ze God mogen ervaren. Mijn [...]

Wij Staan En Gaan Voor Authenticiteit – Waarde 6

16/01/2018|

Wat we waarderen of anders gezegd belangrijk vinden, krijgt als het goed is het meeste van onze zorg, aandacht en tijd. Onze waarden weerspiegelen onze overtuigingen. Door ze zorg, aandacht en tijd te geven willen we ze laten uitgroeien tot een cultuur waarin iedereen zijn of haar creatieve talent in [...]

Psalm 100:3

16/01/2018|

Erken het: de HEER is God, hij heeft ons gemaakt, hem behoren wij toe, zijn volk zijn wij, de kudde die hij weidt. Psalm 100:3 Deze kruimel is ook als christelijke kaart verkrijgbaar in onze webshop. Kijk hier voor ons volledige aanbod.

Romeinen 5:8

15/01/2018|

Maar God bewees ons zijn liefde doordat Christus voor ons gestorven is toen wij nog zondaars waren. Romeinen 5:8 Deze kruimel is ook te koop als christelijke kaart in onze christelijke webshop. Al onze christelijke kaarten bekijken? Klik dan hier.

Ben jij christen?

14/01/2018|

Ben jij christen? LET OP: Deze video bevat schokkende beelden en is in 360 graden geschoten (zelf met je telefoon/tablet/muis rondkijken). Deze video maakten we samen met SDOK (Stichting Ondergrondse Kerk). Aan het maken van die video hebben meer dan 30 vrijwilligers bijgedragen.

Psalm 23:4

14/01/2018|

Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed. Psalm 23:4 Deze kruimel is ook te koop als christelijke kaart in onze christelijke webshop. Al onze christelijke kaarten bekijken? Klik dan hier.

Ik Sta Vol Ontzag Voor U – Christian Verwoerd

12/01/2018|

Soms kan ontzag voor God je gewoon overvallen. Door een gebeurtenis of door iets wat je ziet. De grootheid van God overweldigt je. Stamelend krijg je nog net over je lippen: "Ik sta vol ontzag voor U, Heer!" Jij als kleine mens tegenover die machtige JHWH. Ontzag is dan het [...]

Numeri 6:24-26

12/01/2018|

De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. De Heer zal bij jullie zijn en voor jullie zorgen.De Heer zal aan jullie denken en jullie ​vrede​ geven. Numeri 6:24-26

Bekijk alle kruimels

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair. Deze wordt dagelijks aan meer dan 50.000 mensen verzonden.

Je gegevens zijn 100% veilig