Home > Kruimels > Alle
Alle Kruimels

Alle Kruimels

Psalm 121:1-2

17/01/2018|

Ik sla mijn ogen op naar de bergen, van waar komt mijn hulp? Mijn hulp komt van de HEER die hemel en aarde gemaakt heeft. Psalm 121:1-2 Deze kruimel is ook te koop als christelijke kaart in onze christelijke webshop. Al onze christelijke kaarten bekijken? Klik dan hier.

Mijn Verlangen Naar Opwekking

16/01/2018|

Bidden in de auto Zoals wel vaker in de auto, onderweg naar de kerk waar ik onderdeel ben van het apostolisch team, neem ik de tijd om te bidden. Vaak gaat mijn gebed over de komende dienst. Ik bid voor de mensen die komen, dat ze God mogen ervaren. Mijn [...]

Wij Staan En Gaan Voor Authenticiteit – Waarde 6

16/01/2018|

Wat we waarderen of anders gezegd belangrijk vinden, krijgt als het goed is het meeste van onze zorg, aandacht en tijd. Onze waarden weerspiegelen onze overtuigingen. Door ze zorg, aandacht en tijd te geven willen we ze laten uitgroeien tot een cultuur waarin iedereen zijn of haar creatieve talent in [...]

Psalm 100:3

16/01/2018|

Erken het: de HEER is God, hij heeft ons gemaakt, hem behoren wij toe, zijn volk zijn wij, de kudde die hij weidt. Psalm 100:3 Deze kruimel is ook als christelijke kaart verkrijgbaar in onze webshop. Kijk hier voor ons volledige aanbod.

Romeinen 5:8

15/01/2018|

Maar God bewees ons zijn liefde doordat Christus voor ons gestorven is toen wij nog zondaars waren. Romeinen 5:8 Deze kruimel is ook te koop als christelijke kaart in onze christelijke webshop. Al onze christelijke kaarten bekijken? Klik dan hier.

Ben jij christen?

14/01/2018|

Ben jij christen? LET OP: Deze video bevat schokkende beelden en is in 360 graden geschoten (zelf met je telefoon/tablet/muis rondkijken). Deze video maakten we samen met SDOK (Stichting Ondergrondse Kerk). Aan het maken van die video hebben meer dan 30 vrijwilligers bijgedragen.

Psalm 23:4

14/01/2018|

Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed. Psalm 23:4 Deze kruimel is ook te koop als christelijke kaart in onze christelijke webshop. Al onze christelijke kaarten bekijken? Klik dan hier.

Ik Sta Vol Ontzag Voor U – Christian Verwoerd

12/01/2018|

Soms kan ontzag voor God je gewoon overvallen. Door een gebeurtenis of door iets wat je ziet. De grootheid van God overweldigt je. Stamelend krijg je nog net over je lippen: "Ik sta vol ontzag voor U, Heer!" Jij als kleine mens tegenover die machtige JHWH. Ontzag is dan het [...]

Numeri 6:24-26

12/01/2018|

De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. De Heer zal bij jullie zijn en voor jullie zorgen.De Heer zal aan jullie denken en jullie ​vrede​ geven. Numeri 6:24-26

Kruimels op categorie zoeken?

Op de pagina kruimels bieden we een overzicht van alle categorieën waar we kruimels in aanbieden.

Naar de pagina kruimels

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair. Deze wordt dagelijks aan meer dan 50.000 mensen verzonden.

Je gegevens zijn 100% veilig