Home > Kruimels > Christelijke afbeeldingen
Christelijke afbeeldingen 2017-07-07T14:31:55+00:00

Op deze pagina kun je al onze christelijke afbeeldingen terugvinden.

Job 11:18

By | 20/11/2017|

 Je zult vertrouwen hebben in de toekomst. Je zult veilig zijn, en rustig slapen. Job 11:18

Psalm 95:6

By | 19/11/2017|

Laten wij buigen in aanbidding, knielen voor de HEER, onze maker. Psalm 95:6      

Kind van God – Jildou Bakker

By | 17/11/2017|

Kind van God jij hebt hier niets te vrezen! Jildou Bakker - Openhartig Quote uit het nummer 'Kind' van Jildou Bakker. Jildou is singer-songwriter, blogger bij DBK én dus lid van de DBK-community!

1 Petrus 2:2

By | 17/11/2017|

En verlang vurig, als pasgeboren kinderen, naar de zuivere melk van het Woord, opdat u daardoor mag opgroeien. 1 Petrus 2:2

Genesis 9:13

By | 15/11/2017|

Een boog in de wolken als teken van trouw. Staat boven mijn leven zegt: ‘Ik ben van jou’. In tijden van vreugde, maar ook van verdriet. Ben ik bij u veilig. U die mij ziet. Uit een nummer van Sela. Met m'n vrouw en kinderen zat ik in de auto. [...]

Psalm 86:12

By | 15/11/2017|

Heere, mijn God, ik zal U loven met heel mijn hart, ik zal Uw Naam voor eeuwig eren. Psalm 86:12

Galaten 3:26-27 

By | 14/11/2017|

Want door het geloof en in Christus Jezus bent u allen kinderen van God. U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed. Galaten 3:26-27

Psalm 84:4

By | 13/11/2017|

Zelfs de mus vindt een huis en de zwaluw een nest waarin ze haar jongen neerlegt, bij uw altaren, HEER van de hemelse machten, mijn koning en mijn God. Psalm 84:4

Op zoek naar wat anders dan christelijke afbeeldingen?

We bieden naast christelijke afbeeldingen ook Bijbelteksten, christelijke blogs en christelijke gedichten. We noemen dit kruimels. Daarnaast bieden we in onze christelijke webshop ook diverse christelijke producten als christelijke kaarten, christelijke posterschristelijke boeken en christelijke kalenders.

(Terug) Naar kruimels
Naar de webshop

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Al meer dan 5000 mensen gingen je voor. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair.

Je gegevens zijn 100% veilig

Christelijke afbeeldingen

Christelijke afbeeldingen recht uit het hart

Christelijke afbeeldingen die recht uit het hart komen. Mooie afbeeldingen met de Bijbel als bron. Onze dichters schrijven over uiteenlopende thema’s; christelijke afbeeldingen over liefde, kerstafbeeldingen, geboortegedichtjes, Bijbelse afbeeldingen en christelijke afbeeldingen over het huwelijk en andere thema’s die op onze site aan bod komen.

Wekelijks worden er nieuwe christelijke afbeeldingen op de site geplaatst. Onze christelijke afbeeldingen zijn mooie afbeeldingen mét inhoud. De christelijke afbeeldingen noemen we kruimels, net als de Bijbelteksten, blogs, quotes, songteksten, video’s en wallpapers. Dit is een knipoog naar Mattheus 6:11: “Geef ons heden ons dagelijks brood”. Het aanbod van de kruimels varieert per dag.

Wekelijks worden er op onze site nieuwe christelijke afbeeldingen geplaatst. Om een duidelijk overzicht van deze christelijke afbeeldingen te maken hebben we het plan gevat om deze op te delen in thema’s. Sommige christelijke afbeeldingen komen in meerdere thema’s voor omdat de inhoud van deze afbeeldingen overlap hebben. De christelijke afbeeldingen worden geschreven door vrijwilligers die lid zijn van onze community, DagelijkseBroodkruimels (DBK). DBK heeft als missie ‘Delen mogelijk maken zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft’.

Christelijke afbeeldingen voor jou!

Ook de christelijke afbeeldingen passen binnen deze missie. Door onze dichters het platform te bieden waarop hun christelijke afbeeldingen gepubliceerd worden bieden wij hun de mogelijkheid om hun talent te delen met anderen. Jij, als lezer/ gebruiker van dit platform, kan op jouw manier de christelijke afbeeldingen delen met de mensen om je heen. Bijvoorbeeld om iemand te bemoedigen, een hart onder de riem te steken of gewoon om te laten weten dat je om diegene geeft. Christelijke afbeeldingen van DagelijkseBroodkruimels zijn er voor jou!

Christelijke afbeeldingen