Christelijke afbeeldingen

Home > Kruimels > Christelijke afbeeldingen
Christelijke afbeeldingen 2017-07-07T14:31:55+00:00

Op deze pagina kun je al onze christelijke afbeeldingen terugvinden.

Veilig?

By | 20/09/2017|

Veilig? Wie zei er iets over veilig? Natuurlijk is Hij niet veilig! Maar Hij is wel goed. C.S. Lewis

Nahum 1:7

By | 19/09/2017|

De Heer is goed, een vesting in tijden van nood, Hij kent wie bij Hem schuilen. Nahum 1:7

Psalm 119:10

By | 18/09/2017|

Met mijn hele hart wil ik U volgen. Helpt U mij om niet van U af te dwalen. Psalm 119:10

Psalmen 92:13-15

By | 17/09/2017|

Als je leeft zoals God het wil, zal het goed met je gaan. Je zal groeien als een palmboom, hoog worden als een cederboom op de Libanon. Je bent dan geplant op het voorplein van het heiligdom van onze God. Zelfs als je oud bent geworden, zullen er nog vruchten aan [...]

Johannes 8:32

By | 16/09/2017|

‘En u zult de waarheid kennen, en de waarheid zal u vrijmaken. ‭‭Johannes‬ ‭8:32

Psalm 4:9

By | 15/09/2017|

In vrede leg ik mij neer en meteen slaap ik in, want U, Heer, laat mij wonen in een vertrouwd en veilig huis. Psalm 4:9

Romeinen 4:8

By | 14/09/2017|

Zalig is de man, welken de Heere de zonden niet toerekent. ‭‭Romeinen‬ ‭4:8

Mattheüs 11:28

By | 12/09/2017|

Komt bij Mij, jullie die vermoeid en onder lasten gebukt gaan, en ik zal jullie rust geven. Mattheüs 11:28                       [

Op zoek naar wat anders dan christelijke afbeeldingen?

We bieden naast christelijke afbeeldingen ook Bijbelteksten, christelijke blogs en christelijke gedichten. We noemen dit kruimels. Daarnaast bieden we in onze christelijke webshop ook diverse christelijke producten als christelijke kaarten, christelijke posterschristelijke boeken en christelijke kalenders.

(Terug) Naar kruimels
Naar de webshop

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Al meer dan 5000 mensen gingen je voor. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair.

Je gegevens zijn 100% veilig

Christelijke afbeeldingen

Christelijke afbeeldingen recht uit het hart

Christelijke afbeeldingen die recht uit het hart komen. Mooie afbeeldingen met de Bijbel als bron. Onze dichters schrijven over uiteenlopende thema’s; christelijke afbeeldingen over liefde, kerstafbeeldingen, geboortegedichtjes, Bijbelse afbeeldingen en christelijke afbeeldingen over het huwelijk en andere thema’s die op onze site aan bod komen.

Wekelijks worden er nieuwe christelijke afbeeldingen op de site geplaatst. Onze christelijke afbeeldingen zijn mooie afbeeldingen mét inhoud. De christelijke afbeeldingen noemen we kruimels, net als de Bijbelteksten, blogs, quotes, songteksten, video’s en wallpapers. Dit is een knipoog naar Mattheus 6:11: “Geef ons heden ons dagelijks brood”. Het aanbod van de kruimels varieert per dag.

Wekelijks worden er op onze site nieuwe christelijke afbeeldingen geplaatst. Om een duidelijk overzicht van deze christelijke afbeeldingen te maken hebben we het plan gevat om deze op te delen in thema’s. Sommige christelijke afbeeldingen komen in meerdere thema’s voor omdat de inhoud van deze afbeeldingen overlap hebben. De christelijke afbeeldingen worden geschreven door vrijwilligers die lid zijn van onze community, DagelijkseBroodkruimels (DBK). DBK heeft als missie ‘Delen mogelijk maken zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft’.

Christelijke afbeeldingen voor jou!

Ook de christelijke afbeeldingen passen binnen deze missie. Door onze dichters het platform te bieden waarop hun christelijke afbeeldingen gepubliceerd worden bieden wij hun de mogelijkheid om hun talent te delen met anderen. Jij, als lezer/ gebruiker van dit platform, kan op jouw manier de christelijke afbeeldingen delen met de mensen om je heen. Bijvoorbeeld om iemand te bemoedigen, een hart onder de riem te steken of gewoon om te laten weten dat je om diegene geeft. Christelijke afbeeldingen van DagelijkseBroodkruimels zijn er voor jou!

Christelijke afbeeldingen