Home > Kruimels > Christelijke afbeeldingen
Christelijke afbeeldingen

Christelijke afbeeldingen

Op zoek naar christelijke afbeeldingen? Dan ben je op deze pagina met christelijke afbeeldingen op de juiste plaats. Met christelijke afbeeldingen bedoelen wij Bijbelse afbeeldingen met teksten, evangelische afbeeldingen, christelijke plaatjes en afbeeldingen Bijbelteksten. Onze christelijke afbeeldingen zijn allemaal gratis te gebruiken.

De christelijke afbeeldingen op deze website noemen we kruimels. Ze zijn gemaakt door communityleden van DagelijkseBroodkruimels. DagelijkseBroodkruimels is een christelijke community die talent wil ontwikkelen en delen mogelijk wil maken, zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft.

Christelijke afbeeldingen

Psalm 121:1-2

By | 17/01/2018|

Ik sla mijn ogen op naar de bergen, van waar komt mijn hulp? Mijn hulp komt van de HEER die hemel en aarde gemaakt heeft. Psalm 121:1-2 Deze kruimel is ook te koop als christelijke kaart in onze christelijke webshop. Al onze christelijke kaarten bekijken? Klik dan hier.

Wij Staan En Gaan Voor Authenticiteit – Waarde 6

By | 16/01/2018|

Wat we waarderen of anders gezegd belangrijk vinden, krijgt als het goed is het meeste van onze zorg, aandacht en tijd. Onze waarden weerspiegelen onze overtuigingen. Door ze zorg, aandacht en tijd te geven willen we ze laten uitgroeien tot een cultuur waarin iedereen zijn of haar creatieve talent in [...]

Psalm 100:3

By | 16/01/2018|

Erken het: de HEER is God, hij heeft ons gemaakt, hem behoren wij toe, zijn volk zijn wij, de kudde die hij weidt. Psalm 100:3 Deze kruimel is ook als christelijke kaart verkrijgbaar in onze webshop. Kijk hier voor ons volledige aanbod.

Ik Sta Vol Ontzag Voor U – Christian Verwoerd

By | 12/01/2018|

Soms kan ontzag voor God je gewoon overvallen. Door een gebeurtenis of door iets wat je ziet. De grootheid van God overweldigt je. Stamelend krijg je nog net over je lippen: "Ik sta vol ontzag voor U, Heer!" Jij als kleine mens tegenover die machtige JHWH. Ontzag is dan het [...]

Numeri 6:24-26

By | 12/01/2018|

De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. De Heer zal bij jullie zijn en voor jullie zorgen.De Heer zal aan jullie denken en jullie ​vrede​ geven. Numeri 6:24-26

Matteüs 11:28

By | 11/01/2018|

Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal Ik jullie rust geven. Matteüs 11:28

Wij Zijn Geest-vervuld-enthousiast! – Waarde 5

By | 09/01/2018|

De community van DagelijkseBroodkruimels is gebouwd op een tiental waarden. Deze waarden weerspiegelen onze overtuigingen. Als het goed is krijgen deze waarden ook het meeste van onze zorg, aandacht en tijd. Door dit te doen willen wij deze waarden laten uitgroeien tot een cultuur waarin iedereen zijn of haar creatieve [...]

Op zoek naar wat anders dan christelijke afbeeldingen?

We bieden naast christelijke afbeeldingen ook Bijbelteksten, christelijke blogs en christelijke gedichten. We noemen dit kruimels. Daarnaast bieden we in onze christelijke webshop ook diverse christelijke producten als christelijke kaarten, christelijke posterschristelijke boeken en christelijke kalenders.

(Terug) Naar kruimels
Naar de webshop

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair. Deze wordt dagelijks aan meer dan 50.000 mensen verzonden.

Je gegevens zijn 100% veilig