Home > Kruimels > Christelijke video’s
Christelijke video’s 2017-07-07T14:32:51+00:00

Op deze pagina kun je al onze christelijke video’s terugvinden.

De Apostolische Geloofsbelijdenis

By | 30/05/2017|

Vanochtend kwamen we dit prachtige filmpje tegen van de jongeren van Ichthus gemeente Urk die samen hun geloof belijden! Bijzonder krachtig dat jongeren in deze tijd zo open voor hun geloof uit durven te komen. Ik geloof in God de Vader, de Almachtige, Schepper van de hemel en de aarde. [...]

Liefde geven

By | 15/04/2017|

De moordenaar van je dochter en kleinkind liefde geven... Jezus maakte het mogelijk door te lijden en te sterven. Een fragment uit de film Human: http://www.human-themovie.org/

Daar zij Licht!

By | 18/12/2016|

Ooit werd het licht door God 'in het bestaan gesproken'. "Daar zij licht!" In de velden van Efrata klonk opnieuw Gods stem; "Daar zij Licht!" De geboorte van Jezus was de onthulling van Gods liefde voor ons. Vervuld van die liefde verlangen wij opnieuw naar De stem van onze Vader. [...]

Wees dankbaar!

By | 06/11/2016|

Ook vaak bezig met wat je nog niet hebt? Deze video zet je even stil. Wees dankbaar! Een video van Bright Side.

Één kerk

By | 30/10/2016|

Een spoken word, geboren uit verlangen naar éénheid. Hoe verschillend kerken en hun leden ook kunnen zijn, het is één en hetzelfde Lichaam; Één lichaam, één Geest, één hoop, één Heer, één geloof, één doop, één God en Vader van allen; Één kerk!

Hallelujah – Prijs God

By | 25/10/2016|

Het is nog geen Kerst, maar deze video van de Pentatonix die op prachtige wijze het nummer Hallelujah zingen willen we wel alvast met jullie delen. Is dit een christelijk nummer of niet? De meningen hierover lopen behoorlijk uiteen. Wat denk jij? Wat meer lezen voordat je hierover een mening [...]

Onafhankelijkheidsdag

By | 06/07/2016|

Afgelopen dinsdag was het Onafhankelijkheidsdag in de Verenigde Staten en kwamen we onderstaande video tegen van SermonSpice. Omdat hij ook zo toepasselijk is voor Nederland hebben we hem ondertiteld en willen we hem met jullie delen. Is dit ook jouw gebed voor Nederland?

God bestaat niet!

By | 14/05/2016|

Hoe kan het dat er zoveel pijn en lijden is in deze wereld? God bestaat niet! Of toch wel? Een aantal jaren geleden bracht yesHEis deze video uit. We vonden hem zo goed dat we hem hebben ondertiteld.

Markus 1:17-18

By | 07/05/2016|

Jezus zei tegen hen: ‘Kom, volg mij! Ik zal van jullie vissers van mensen maken. Markus 1:17-18

Psalm 118:24

By | 16/04/2016|

Dit is de dag die de HEER heeft gemaakt, laten wij juichen en ons verheugen. Psalm 118:24

Op zoek naar wat anders dan christelijke video’s?

We bieden naast christelijke video’s ook Bijbelteksten, christelijke blogs en christelijke gedichten. We noemen dit kruimels. Daarnaast bieden we in onze christelijke webshop ook diverse christelijke producten als christelijke kaarten, christelijke posterschristelijke boeken en christelijke kalenders.

(Terug) Naar kruimels
Naar de webshop

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Al meer dan 5000 mensen gingen je voor. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair.

Je gegevens zijn 100% veilig

Christelijke video’s

Christelijke video’s recht uit het hart

Christelijke video’s die recht uit het hart komen. Mooie video’s met de Bijbel als bron. Onze dichters schrijven over uiteenlopende thema’s; christelijke video’s over liefde, kerstvideo’s, geboortegedichtjes, Bijbelse video’s en christelijke video’s over het huwelijk en andere thema’s die op onze site aan bod komen.

Wekelijks worden er nieuwe christelijke video’s op de site geplaatst. Onze christelijke video’s zijn mooie video’s mét inhoud. De christelijke video’s noemen we kruimels, net als de Bijbelteksten, blogs, quotes, songteksten, video’s en wallpapers. Dit is een knipoog naar Mattheus 6:11: “Geef ons heden ons dagelijks brood”. Het aanbod van de kruimels varieert per dag.

Wekelijks worden er op onze site nieuwe christelijke video’s geplaatst. Om een duidelijk overzicht van deze christelijke video’s te maken hebben we het plan gevat om deze op te delen in thema’s. Sommige christelijke video’s komen in meerdere thema’s voor omdat de inhoud van deze video’s overlap hebben. De christelijke video’s worden geschreven door vrijwilligers die lid zijn van onze community, DagelijkseBroodkruimels (DBK). DBK heeft als missie ‘Delen mogelijk maken zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft’.

Christelijke video’s voor jou!

Ook de christelijke video’s passen binnen deze missie. Door onze dichters het platform te bieden waarop hun christelijke video’s gepubliceerd worden bieden wij hun de mogelijkheid om hun talent te delen met anderen. Jij, als lezer/ gebruiker van dit platform, kan op jouw manier de christelijke video’s delen met de mensen om je heen. Bijvoorbeeld om iemand te bemoedigen, een hart onder de riem te steken of gewoon om te laten weten dat je om diegene geeft. Christelijke video’s van DagelijkseBroodkruimels zijn er voor jou!

Christelijke video's