Voor alles wat gebeurt is er een uur, een tijd voor alles wat er is onder de hemel. Prediker 3:1

Er is een tijd voor alles. Dat betekent dat zelfs de gelukkigste periodes van je leven uiteindelijk plaats moeten maken voor iets nieuws. Terwijl sommigen van mijn volgelingen ‘met hun hoeven staan te schrapen’ en niets liever willen dan dat nieuwe grondgebied ontdekken, staan anderen te aarzelen, zelf als Ik hun duidelijk de opdracht heb gegeven om op weg te gaan. Vanuit een comfortabele levensfase overgaan naar een nieuwe situatie kan best eng zijn, zeker voor iemand die niet van verandering houdt. Toch wil ik dat je genoeg vertrouwen in Mij hebt om met Mij verbonden te blijven en Me te volgen waarheen Ik je ook leid, wanneer Ik maar wil. Jouw tijden zijn in Mijn hand.

 

Deze tekst komt uit het dagboekje “Ik ben altijd bij je” van Sarah Young.