Stel dat je valt, dan grijpt Hij je hand, want Hij zal je redden. Psalm 37:24

In mijn nabijheid is overvloedige vreugde. Richt je blik op Mij en op de duizelingwekkende diepte van mijn aanwezigheid. Vergaap je aan Mij, aan wie Ik ben, in al mijn glorie en macht. En denk dan ook aan de eeuwige belofte die Ik jou gedaan heb: niets in de schepping zal ooit in staat zijn jou te scheiden van Mij! Jouw relatie met Mij staat zo vast als een rots; onwankelbaar sinds het moment dat jij je zonden beleed en mijn vergeving aannam. Jij bent mijn geliefde in wie Ik welbehagen heb; dat is jouw onveranderlijke identiteit.

Je kunt zelfs in deze gebroken wereld vreugde ervaren, want Ik heb de eeuwigheid in je hart gelegd. Neem de tijd om je te verfrissen in mijn aanwezigheid, waar je je mag ontspannen en kunt leren jezelf boven alles te verlustigen in Mij. En terwijl de band van liefde die ons verbindt sterker wordt, zal ook je verlangen om anderen te helpen toenemen: je verlangen om het fantastische leven dat jij in Mij gevonden hebt, met hen te delen. Als jouw liefde voor Mij overstroomt in het leven van andere mensen zal er grote vreugde zijn, zowel in de hemel als op aarde! Wandel over deze weg ten leven, dan zal Ik je leiden en je zegenen met eeuwige vreugde.

 

De tekst van deze kruimel komt uit het dagboek ‘Ik  ben altijd bij je’ van Sarah Young.