Home > Service > Privacy Policy
Privacy Policy

Privacy policy

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat vrijwel elke website op de één of andere manier informatie van jou verzameld? Wij als DagelijkseBroodkruimels doen dat ook. Op deze pagina (onze privacy policy) leggen we uit hoe we omgaan met de persoonsgegevens die we verzamelen. Bijvoorbeeld door te vertellen dat we jou gegevens nooit aan anderen zullen geven.

Service

Privacy policy

Wij respecteren je privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens
Naam bedrijf: DagelijkseBroodkruimels
Website: https://www.dagelijksebroodkruimels.nl
Inschrijfnummer KvK: 67720471
BTW-nummer: NL857148187B01

2. Emailadres
a. Wij kunnen je, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits je bij het verstrekken hiervan geen verzet hebt aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van je gegevens. Bovendien wordt je in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van je emailadres.
b. Bij het verzamelen van je emailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer je daarvoor geen toestemming hebt verleend.

3. Postadres
Wij gebruiken je postadres (ontvangen in het kader van een verkoop) voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als je dergelijke reclame niet wenst te ontvangen, kunt je contact met ons opnemen op onderstaand adres.

4. Telefoonnummer
Wij gebruiken jouw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens
Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:
1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren je gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens
De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties. Als we meer informatie nodig hebben om onze service aan jou te optimaliseren, vragen we daar jouw toestemming voor.

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
a. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;
b. Wij maken gebruik van een SSL-beveiligde verbinding tijdens jouw bestelproces en andere pagina’s waar jouw persoonsgegevens worden verwerkt.

8. Veiligheid opslag van gegevens
a. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
b. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

9. Toegang tot uw gegevens
Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als je toegang wenst tot deze informatie, of jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren neem dan contact met ons op op het onderstaand adres.

10. Cookies
Wij maken gebruik van functionele, analytische en advertising cookies.
a. Functionele cookies zorgen ervoor dat onze site goed werkt, dat je winkelwagentje onthoud wat je erin gestopt hebt en dat de  zoekfunctie goed werkt.
b. Analytische cookies geven ons inzicht in hoe jij onze site gebruikt. Hierdoor kunnen jou de optimale gebruikerservaring bieden door onze site met deze inzichten te verbeteren. Hiermee maken analytische cookies een minimale inbreuk op je privacy.
c. Advertising cookies houden bij hoe vaak inhoud voor promo-doeleinden door jou is bekeken en ze zorgen ervoor dat je nooit te vaak dezelfde advertentie ziet. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij alleen relevante informatie te zien krijgt.

Derde partijen kúnnen deze cookies gebruiken om een bezoekersprofiel op te stellen, zoals bijvoorbeeld Youtube doet via embedded video’s. Wij willen dit liever niet, maar helaas hebben we hier geen invloed op.

11. Webanalyse
Wij maken gebruik van webanalyse door middel van de gegevens van Google Analytics. Hiermee krijgen we inzicht in wat jij als gebruiker het meest waardeert. Zo houden we onze content, zowel digitaal als fysiek,altijd relevant voor jou als gebruiker.

12. Contact
Als je wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun je contact opnemen:
a. Op het volgende e-mailadres:
info@dagelijksebroodkruimels.nl

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal je hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail, WhatsApp of telefoon.
  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 8:00-17:00 uur per telefoon of via WhatsApp bereiken. Buiten kantooruren zijn we bereikbaar via e-mail en op Facebook.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang 1x per maand e-mails over nieuwe producten en speciale aanbiedingen uit onze webshop.

Je gegevens zijn 100% veilig