Home > Kruimels > Spreuken 8:7

Spreuken 8:7

Mijn mond verkondigt slechts de waarheid, mijn lippen haten onbetrouwbaarheid. Spreuken 8:7

Ik bid in de naam van Jezus dat jij de waarheid zult ontdekken over wie je bent in Christus. Ik bid dat je niet langer afhankelijk zult zijn van een man of van andere vrouwen om je te vertellen wat je waard bent. Ik bid dat je meer zult hunkeren naar Gods Woord dan naar bevestigende woorden van andere mensen. Ik bid je toe dat je de waarheid zult vinden waarnaar je verlangt, en de sleutel die je in staat stelt de leugens in je ziel los te laten en te verwerpen.

 

De tekst van deze kruimel komt uit het dagboek ‘Vrijheid’ van Sheri Rose Shepherd.

About the Author:

Vader van Bent en Sverre. Getrouwd met Jeanne Marij. Houdt van Jezus. Sport veel en graag. Kan genieten van een goed boek en droomt van het schrijven ervan. Bekijk alle blogs en videokruimels van Martijn