Christelijke Boekhandel 2017-05-01T23:11:36+00:00

Christelijke boekhandel

DagelijkseBroodkruimels een christelijke boekhandel of christelijke boekwinkel noemen vinden we wat ver gaan. Christelijke boekhandel online, christelijke webshop of christelijk webwinkel is al een stuk meer gepast, maar eigenlijk zijn we een christelijke community die delen mogelijk wil maken! Online en offline. Zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft. Dat is en blijft onze missie!

Onze christelijke webshop is net als onze christelijke community een middel om delen mogelijk te maken. Met jouw aankoop ondersteun je ons werk. Daarnaast zijn onze eigen christelijke producten ook te vinden bij diverse christelijke boekhandels verspreid door geheel Nederland. Op deze pagina kun je ons aanbod terug vinden, maar bijvoorbeeld ook de pagina met een overzicht van de christelijke boekhandels die onze christelijke producten verkopen.

Christelijke Boekhandel

Selecteer een categorie

Vragen?

Neem dan contact met ons op per e-mailtelefoon of maak een afspraak.

  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 11:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

  • Verzending verzorgd door PostNL

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Christelijke producten

In onze christelijke webwinkel bieden we veel christelijke producten aan. We hebben deze onderverdeeld in diverse categorieën. Hieronder worden de meest gebruikte categorieën weergeven. Dit zijn de categorieën christelijke kaarten, christelijke boeken, christelijke kalenders, christelijke posters en mokken met Bijbelteksten. Wanneer je op zoek bent naar goedkope christelijke cadeautjes of andere christelijke geschenkjes zoals bijvoorbeeld christelijke beeldjes en christelijke sleutelhangers dan willen we je graag verwijzen naar de pagina christelijke cadeaus. Op deze pagina zijn veel leuke christelijke cadeautjes te vinden die je ook in een christelijke cadeauwinkel zou kunnen tegenkomen.

WENSKAARTEN

Christelijke kaarten voor elk moment in het leven. Van geboorte tot overlijden. Van vreugde tot verdriet.

Bekijk christelijke kaarten

BOEKEN

Christelijke boeken, van Bijbels dagboek tot christelijke romans.

Bekijk christelijke boeken

KALENDERS

Christelijke kalenders en christelijke agenda’s in allerlei soorten en maten.

Bekijk kalenders

POSTERS

Christelijke posters.

Bekijk posters

BIJBELMOKKEN

Mokken met een Bijbeltekst.

Bekijk Bijbelmokken
Bekijk alle christelijke producten

Christelijke kaarten

We bieden diverse christelijke kaarten met Bijbeltekst. Dit betreffen verschillende soorten christelijke wenskaarten als christelijke kerstkaarten met tekst, christelijke verjaardagskaarten, maar bijvoorbeeld ook christelijke bemoedigingskaarten. Kortom, christelijke kaarten kopen of christelijke kaarten bestellen doe je in onze online christelijke boekhandel.

Bekijk alle christelijke kaarten

Christelijke boeken

Christelijke boeken online kopen? Dat kan. We bieden diverse boeken uit de christelijke literatuur. Van nieuwe christelijke romans tot christelijk thrillers. Het is helaas nog niet mogelijk om christelijke boeken bij ons te downloaden. We hebben wel plannen om dit in de toekomst mogelijk te maken. Naast christelijke romans bieden we ook diverse Bijbelse dagboeken en christelijke boeken met levensverhalen.

Bekijk alle christelijke kaarten

Waarom een online christelijke boekhandel?

Om de groei van onze christelijke community te kunnen blijven faciliteren is steeds meer geld en tijd nodig. Om vermogen op te kunnen bouwen hebben we allereerst gekozen voor het oprichten van Stichting DagelijkseBroodkruimels. Deze christelijke stichting bouwt vermogen op door middel van giften.

Naast de stichting ontplooien we in deze christelijke boekhandel dan wel christelijk webshop commerciële activiteiten met als doel om vermogen en\of tijd te genereren wat aangewend kan worden voor de stichting. Met het genereren van tijd, doelen we op het in dienst nemen van mensen die naast werkzaamheden voor de christelijke webshop ook pro deo werkzaamheden verrichten voor de stichting.

In de webshop verkopen we christelijke producten die al dan niet voortvloeien uit de community. Denk hierbij aan christelijke boeken, christelijke posters, christelijke kalenders, christelijke agenda’s, christelijke muziek, christelijke cadeaus, Bijbelse dagboeken en meer.

Om een zo groot als mogelijk aanbod christelijke boeken online te bieden werken we met verschillende christelijke uitgevers. Mocht je nog een christelijke uitgeverij weten die mooie christelijke boeken heeft die we kunnen verkopen in onze webshop dan horen we dit graag.

Met de aankopen jij doet in onze christelijke boekhandel, krijgen je zelf de mogelijkheid om te delen en maken je het online delen mogelijk. Daarnaast is er het plan om derden (tegen vergoeding) ook de mogelijkheid te geven om christelijke producten te verkopen in de webshop. Er zijn namelijk veel aanbieders van mooie christelijke producten, maar door het gebrek aan bereik weten ze deze christelijke producten vaak niet of nauwelijks te verkopen. We kunnen dus met recht zeggen dat het doel van de christelijke boekhandel gelijk is aan dat van de stichting: “Delen mogelijk maken, zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft.”

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over onze online christelijke boekhandel, onze christelijke stichting of onze community? Neem dan contact met ons op.

Christelijke boekhandels die onze producten (willen) verkopen

Brood haal je het liefst bij de bakker op de hoek. Wij, van DagelijkseBroodkruimels, snappen dat. Het is vertrouwd, het brood is lekker en het is een plek waar je graag komt. Daarom verkopen we onze christelijke producten zoals de christelijke wenskaarten, christelijke posters en christelijke kalenders niet alleen via onze eigen christelijke webwinkel. Er zijn ook behoorlijk wat christelijke boekhandels en andere christelijke webshops die onze producten verkopen.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar christelijke boekwinkels die onze producten willen verkopen, zodat jij daar je kruimels kunt kopen. Zeg nou zelf, de kruimels waar jij van houdt, gewoon bij de christelijke boekwinkel op de hoek; beter wordt het toch niet?!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan christelijke boekhandels in de grote steden als een christelijke boekhandel Utrecht, christelijke boekhandel Zwolle of christelijke boekhandel Rotterdam. Ze mogen onze christelijke artikelen verkopen in hun christelijke boekwinkel, maar ook in hun webshop als ze een online christelijke boekhandel zijn. Voor een overzicht van de christelijke boekwinkels die onze producten verkopen of meer informatie over het verkopen van onze producten willen we verwijzen naar onze pagina Wederverkopers.

Naar de pagina wederkopers