Christelijke Kaarten 2017-05-23T12:59:32+00:00

Christelijke Kaarten

Op zoek naar christelijke kaarten? DagelijkseBroodkruimels biedt diverse christelijke kaarten. Bij ons kun je makkelijk online christelijke kaarten bestellen en je hebt ze snel in huis. Je vindt op onze website een groot assortiment christelijke kaarten; van christelijke kerstkaarten met tekst tot christelijke verjaardagskaarten met tekst, maar bijvoorbeeld ook christelijke kaarten bemoediging. Alle christelijke kaarten zijn direct leverbaar uit ons magazijn.

Selecteer een categorie

> Alle christelijke kaarten

Christelijke Kaarten

Uitgelichte christelijke kaarten

Pray – Wait – Trust. In het Nederlands vertaald: Bidden – Wachten – Vertrouwen. Een mooie christelijke kaart om iemand mee te bemoedigen.

> Bekijk christelijke kaarten bemoediging

Pinksteren staat voor de deur.  In veel gemeenten wordt er dan belijdenis gedaan. Een mooie belijdenis kaart met een tekst uit Jesaja 60:1.

> Bekijk alle belijdeniskaarten

Op zoek naar leuke en orginele christelijke kinderkaarten? Bekijk dan deze kinderkaart eens met een tekst uit Jozua 1:9. Wees sterk en moedig!

> Bekijk alle kinderkaarten

Vragen?

Neem dan contact met ons op per e-mailtelefoon of maak een afspraak.

  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

  • Verzending verzorgd door PostNL

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Meest verkochte christelijke kaarten in onze webshop

Welke christelijke kaarten zijn nu het meest verkocht in onze christelijke webshop? Onze 5 hardlopers hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet. Dit zijn christelijke kaarten uit al de categorieën van onze webshop. Denk hierbij aan christelijke kaarten bemoediging, christelijke verjaardagskaartenchristelijke kerstkaarten en alle andere categorieën.

Dit is de dag die de heer heeft gemaakt, laten wij blij zijn en juichen. Het is natuurlijk niet geheel zonder reden dat deze kaart onze best verkopende christelijke verjaardagskaart is.

> Bekijk alle verjaardagskaarten

De meest verkochte christelijke kaart in onze webshop is deze christelijke bemoedigingskaart met een tekst. Ik sla mijn ogen op naar de bergen. Waar komt mijn hulp vandaan?

> Alle kaarten bemoediging

Een christelijke kerstkaart zonder Bijbeltekst, maar wel met een boodschap afkomstig uit Psalm 36:10-11. Ik wens je liefde, licht en leven. Een kerstwens die je naar iedereen kunt sturen.

> Bekijk alle kerstkaarten

Een christelijke kaart geboorte met tekst die gelijk populair was. Ik heb je bij je naam geroepen, je bent van mij! Jesaja 43:1. Een mooie christelijke kaart voor bij een geboorte.

> Bekijk alle kaarten geboorte

Een christelijke kaart belijdenis met tekst uit Psalm 119:105: Uw Woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad. Mooi om iemand te geven bij het doen van Belijdenis.

> Bekijk alle kaarten belijdenis

> Bekijk alle christelijke kaarten

Christelijke kaarten met tekst voor elk moment

Als DagelijkseBroodkruimels bieden we christelijke kaarten voor elk moment. Hieronder geven we een overzicht van deze momenten (categorieën) met daarbij de meest populaire christelijke kaarten uit de betreffende categorie. Het is ook mogelijk om op één pagina alle christelijke kaarten te bekijken die we in onze webshop aanbieden.

Christelijke kaarten bedankt

De christelijke bedankkaarten of christelijke kaarten bedankt uit onze webshop worden veel verkocht. Leuk om iemand te laten weten dat je hem of haar wil bedanken.

> Alle christelijke bedankkaarten

Christelijke kaarten bemoediging

Op zoek naar christelijke kaarten om iemand mee te bemoedigen? Bekijk dan eens onze prachtige christelijke kaarten bemoediging. Er zijn verschillende momenten waarop je een christelijke bemoedigingskaart met tekst naar iemand zou kunnen sturen. Neem dus gerust een kijkje of kies één van de volgende drie bemoedigingskaarten.

> Alle christelijke kaarten bemoediging

Christelijke verjaardagskaarten

We krijgen enorm veel positieve reactie op onze christelijke verjaardagskaarten. De verjaardagskaarten zijn leuk om te geven bij een cadeau of om te versturen per post. Dé manier om iemand een gezegende verjaardag te wensen.

> Alle christelijke verjaardagskaarten

Christelijke kerstkaarten

Christelijke kerstkaarten met tekst bestellen? Onze religieuze kerstkaarten zijn elk jaar weer een hit. Een mooie manier om iemand gezegende kerstdagen te wensen. We bieden christelijke kerstkaarten met Bijbeltekst, maar ook christelijke kaarten zonder Bijbeltekst. De kerstkaarten zonder Bijbeltekst bevatten echter altijd wel, ook al is het heel subtiel de Boodschap.

> Alle christelijke verjaardagskaarten

Christelijke kaarten huwelijk

Op zoek naar christelijke kaarten huwelijk die je kunt gebruiken voor het feliciteren bij een bruiloft of een huwelijksjubileum? We bieden diverse mooie christelijke kaarten huwelijk. Hiernaast een selectie van de christelijke huwelijkskaarten waar we zelf erg enthousiast over zijn.

> Alle christelijke kaarten huwelijk

Christelijke kaarten geboorte

Kindje (of kindjes, dat kan natuurlijk ook) geboren? Onze christelijke kaarten geboorte zouden dan weleens goed van pas kunnen komen.

> Alle christelijke kaarten geboorte

Blijf op de hoogte

Ontvang updates per e-mail over verhalen, nieuwe producten en speciale aanbiedingen uit onze webshop.


We mailen niet meer dan 1x per maand en je gegevens blijven alleen bij ons bekend.

  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

  • Verzending verzorgd door PostNL

Christelijke kaarten

Christelijke kaarten

Op zoek naar mooie christelijke kaarten waarmee je een ander kan bemoedigen? Kies dan voor de christelijke kaarten van DagelijkseBroodkruimels. DagelijkseBroodkruimels biedt op dit moment diverse soorten christelijke kaarten. De christelijke kaarten zijn per stuk verkrijgbaar, maar ook in sets. Zo bieden wij christelijke bedankkaarten, christelijke verjaardagskaarten en christelijke kaarten bemoediging aan. Wat is DagelijkseBroodkruimels?

DagelijkseBroodkruimels is een christelijke community die elke dag een inspirerende afbeelding met een Bijbeltekst of christelijke quote online plaatst. Deze afbeeldingen worden kruimels genoemd. Dit is een knipoog naar Mattheus 6:11: “Geef ons heden ons dagelijks brood”. Als u op zoek bent naar bemoedigende Bijbelteksten voor op uw kaart, kijk dan ook eens op de pagina bemoedigende Bijbelteksten.

Waarom een christelijke webshop?

Omdat we regelmatig de vraag krijgen of de kruimels die binnen de community verspreid worden, ook te koop zijn als drukwerk hebben we besloten om producten te gaan verkopen via onze webshop met onze eigen kruimels erop. De christelijke kaarten bestaan uit kruimels die (online) veel gedeeld werden, maar ook kruimels die nog niet eerder zijn vertoond. Hierdoor ben je er bij een groot aantal van onze christelijke kaarten zeker van dat de ontwerpen door een groot publiek worden gewaardeerd. Naast christelijke kaarten verkopen we ook diverse andere christelijke producten in onze webshop. Christelijke boeken in diverse categorieën: Bijbelse Dagboeken, christelijke romans, Bijbelstudie boeken etc. Dus als je op zoek bent naar een leuk christelijke cadeau of andere christelijke artikelen dan ben je bij DagelijkseBroodkruimels aan het juiste adres.

Waarom christelijke kaarten van ons?

Scherpe prijs. Hoogwaardige ontwerpen die zich online bewezen hebben. De kaarten zijn altijd voorzien van een Bijbeltekst of christelijke quote. Een originele christelijke kaart, waarmee je de ander kunt laten zien dat je er voor hem of haar bent. Daarnaast zijn alle christelijke kaarten die we in onze webshop tonen gelijk uit voorraad leverbaar. Hierdoor ben je er van verzekerd dat we deze snel bij jouw thuis kunnen laten bezorgen.