Christelijke Posters 2017-05-22T12:55:53+00:00

Christelijke Posters

Op zoek naar een mooie versiering voor aan de muur? Kies dan voor een mooie christelijke poster, zo geef je muur in een handomdraai een andere look. Minimalistisch zwart-wit of juist een kleurrijke blikvanger? Of toch een christelijke kinder poster voor op een kinderkamer? Hieronder vindt je een groot assortiment christelijke posters. Christelijke posters met Bijbeltekst en christelijke posters zonder Bijbeltekst. De christelijke posters die we aanbieden zijn direct leverbaar uit ons magazijn en worden dezelfde dag verzonden. De poster zijn gemaakt van stevig papier (300 grams karton) en zijn daarom uitermate geschikt om zonder hulpmiddelen tegen een wand of voorwerp aan te zetten. Inlijsten kan natuurlijk ook.

Selecteer een categorie

> Alle christelijke posters

Christelijke Posters

Uitgelichte christelijke posters

Een christelijke poster met de tekst: “Wees sterk en moedig” afkomstig uit Jozua 1:9. De poster is volledig zwart-wit en past daarom bijna in elk interieur. Een aanrader!

> Alle christelijke zwart-wit posters

Christelijke poster voorzien van een tekst uit Jeremia 29:11. Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Deze poster is ook leverbaar in zwar-wit.

> Alle christelijke kleuren posters

Een prachtige christelijke kleuren poster met de Engelse tekst Pray – Wait – Trust. In het Nederlands vertaald is dit Bid – Wacht – Vertrouw.

> Alle christelijke kleuren posters

Vragen?

Neem dan contact met ons op per e-mailtelefoon of maak een afspraak.

  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

  • Verzending verzorgd door PostNL

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Meest verkochte christelijke posters in onze webshop

Welke christelijke posters zijn nu het meest verkocht in onze christelijke webshop? Onze 5 hardlopers hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet. Dit zijn christelijke posters uit de categorieën christelijke kleuren posters, christelijke zwart-wit posters en christelijke kinderposters.

Prachtige christelijke poster met een tekst uit Opwekking 789: Geest van God, leer mij te gaan over de golven, in vertrouwen U te volgen te gaan waar U mij heen leidt.

> Bekijk alle kleurenposters

Een mooie christelijke zwart-wit poster met een tekst uit 1 Korintiërs 13:8: De liefde schiet nooit tekort en verdwijnt nooit. Één van onze favorieten.

> Alle zwart-wit posters

Christelijke kinderposter met een tekst uit Jozua 1:9: Wees sterk en moedig. De onnozele leeuw maakt de poster helemaal af en maakt het tot een echte kinderposter.

> Bekijk alle kinderposters

You are loved. In het Nederlands vertaald, jij bent geliefd. Deze zwart-wit poster met een tekst uit Jeremia 31:3 doet het enorm goed.

> Alle zwart-wit posters

Vraag en er zal je gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en er zal voor je worden opengedaan. Een christelijke poster met een tekst uit Matteüs 7:7.

> Bekijk alle kleurenposters

> Bekijk alle christelijke posters

Mooie christelijke posters met tekst

Zoals reeds gezegd bieden we onze christelijke posters aan diverse categorieën. Hieronder zetten we deze categorieën uiteen. Bij elke categorie geven we de posters weer die veel verkocht worden of de posters waar we zelf erg enthousiast over zijn.

Christelijke kleurenposters

Christelijke posters met Bijbeltekst in kleur. In deze categorie bieden we al onze kleuren posters. Het lastige met kleurenposters is dat ze wel moeten matchen met de omgeving waar je zin in op wil hangen of neer wil zetten. De posters zijn ook goed bruikbaar als christelijke kaart daar deze gedrukt zijn op dik papier en de achterzijde te beschrijven is.

> Alle christelijke kleurenposters

Christelijke zwart-wit posters

Christelijke zwart-wit posters zijn een perfect middel om een ruimte of een wand op te leuken. Het voordeel van zwart-wit posters is dat deze in nagenoeg elk interieur passen. We bieden op dit moment behoorlijk wat zwart-wit posters, het was voor ons dan ook niet makkelijk om er 3 uit te lichten.

> Alle christelijke zwart-wit posters

Christelijke kinderposters

Op zoek naar een leuke christelijke kinderposter voor op de kamer van één van je kinderen? Kijk dan eens naar onze christelijke kinderposters. Op dit moment is het aanbod christelijke kinderposters nog beperkt, maar we zijn voornemens ons aanbod op korte termijn uit te gaan breiden.

> Alle christelijke kinderposters

Blijf op de hoogte

Ontvang updates per e-mail over verhalen, nieuwe producten en speciale aanbiedingen uit onze webshop.


We mailen niet meer dan 1x per maand en je gegevens blijven alleen bij ons bekend.