Christelijke Posters

Op zoek naar christelijke posters met tekst? Met een christelijke poster geef je een muur in een handomdraai een andere look. Daarom zijn ze bijzonder geschikt als christelijke muurdecoratie. Op deze website kun je gemakkelijk christelijke posters bestellen. De posters die we aanbieden zijn direct leverbaar uit ons magazijn en worden dezelfde dag verzonden. De poster zijn gemaakt van stevig papier (350 grams karton) en zijn daarom uitermate geschikt om zonder hulpmiddelen tegen een wand of voorwerp aan te zetten. Op deze manier gebruik je ze als christelijke wandbord. Inlijsten kan natuurlijk ook.

Selecteer een categorie

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail of telefoon.
  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Mooie christelijke posters met tekst

Zoals reeds gezegd bieden we onze christelijke posters aan diverse categorieën. Hieronder zetten we deze categorieën uiteen. Bij elke categorie geven we de posters weer die veel verkocht worden of de posters waar we zelf erg enthousiast over zijn. De posters worden geleverd in de formaten A4 en A3. Klik hier om te kijken welke grote christelijke posters we kunnen leveren? Door de dikte van onze posters zijn deze te vergelijken met christelijke wandborden en/of christelijke wandteksten.

Christelijke posters Opwekking

We hebben een groot assortiment christelijke posters Opwekking. Op deze poster vindt je allerlei teksten uit Opwekkingsliederen terug. Opwekkingsliederen zijn erg populair in Nederland. Daarom was de keuze voor ons niet lastig om deze op te nemen in ons assortiment.

Christelijke posters pastel

Pastel tinten zijn hot! Voor mensen die op zoek zijn naar christelijke wanddecoraties zijn onze christelijke pastel posters een uitkomst. (Bijbel)teksten gecombineerd met een vormgeving die aansluit op de laatste trends.

Christelijke posters zwart-wit

Christelijke zwart-wit posters zijn een perfect middel om een ruimte of een wand op te leuken en kunnen dus perfect fungeren als een christelijke wanddecoratie. Het voordeel van zwart-wit posters is dat deze in nagenoeg elk interieur passen. We bieden op dit moment behoorlijk wat zwart-wit posters.

Christelijke posters met Bijbelteksten

Er is ook veel vraag naar Bijbelse posters; Poster met alleen maar Bijbelteksten. Ben je op zoek naar posters met Bijbelteksten dan is dit de categorie die je zoekt.

Christelijke posters met foto

Christelijke posters met een foto. In deze categorie bieden we al onze christelijke fotoposters. Het lastige met fotoposters is dat ze wel moeten matchen met de omgeving waar je zin in op wil hangen of neer wil zetten. Onze foto posters worden veel gebruikt door kerken en christelijke stichtingen. De foto posters zijn altijd voorzien van een Bijbeltekst of spreuk.

Christelijke posters watercolor

Sommige mensen zijn fan van watercolor. Watercolor is eigenlijk een Engelse (trendy) benaming voor wat in het  Nederlands Aquarelverf noemen. Daar we regelmatig vraag kregen naar deze posters hebben we besloten deze op te nemen in ons assortiment. Eerlijk is eerlijk. Ze zijn prachtig!

Christelijke posters handlettering

Net zoals watercolor is handlettering een trend van de afgelopen jaren. Bij handlettering met je denken aan sierlijk getekende letters of quotes. Veel mensen doen dit zelf als hobby en gebruiken hun creaties dan in het interieur van hun keuken, woonkamer, kinderkamer of babykamer. Voor de mensen dien niet zo creatief zijn of geen tijd hebben om hun eigen posters te maken, maar die toch houden van deze stijl is deze categorie een aanbeveling. Onze posters bestellen en overtekenen mag overigens ook 😉. We willen dan natuurlijk wel je creatie zien.

Christelijke posters Pasen

De categorie christelijke posters Pasen mag niet ontbreken. In de 40-dagentijd, op Goede Vrijdag en tijdens Pasen zelf zien we dat veel mensen op zoek zijn naar een christelijke poster die aansluit bij Pasen.

Christelijke posters Kerst

Op zoek naar een christelijke Kerst poster om voor en tijdens de kerstdagen stil te staan bij het Wonder van Kerst en/of het huis in te richten met een christelijke Kerst decoratie? Kijk dan eens naar onze christelijke posters Kerst.

Geen passende categorie kunnen vinden?

Bekijk dan al onze christelijke posters.

> Bekijk alle christelijke posters
  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-15:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten kantooruren zijn we alleen bereikbaar via de e-mail.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang 1x per maand e-mails over nieuwe producten en speciale aanbiedingen uit onze webshop.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE!

Uitschrijven kan op elk moment!