Christelijke Producten

Op zoek naar christelijke producten? Neem dan eens een kijkje in onze christelijke webshop. Hier verkopen we diverse christelijke producten zoals christelijke cadeaus (christelijke cadeauartikelen) en allerlei andere christelijke geschenkjes. Ongeveer 50% van de christelijke producten in onze webshop zijn door ons zelf ontwikkeld. Deze producten zijn ontstaan vanuit onze christelijke community. Denk bij deze producten aan christelijke kaarten, christelijke posters, mokken met Bijbelteksten, christelijke tassen, snijplanken met Bijbelteksten en meer. Het andere gedeelte van onze producten zijn afkomstig van andere leveranciers. Denk hierbij aan christelijke muziek cd’s, christelijke boeken, christelijke films en meer.

Selecteer een categorie

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail of telefoon.
  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Christelijke producten

In onze christelijke webshop staan diverse christelijk producten. Bijna al deze producten zijn geschikt als goedkope christelijke cadeaus of christelijke geschenkjes. Onze webshop een christelijke kadoshop noemen gaat wel erg ver, maar we bieden in ieder geval wel genoeg christelijke producten die zouden kunnen dienen als christelijke cadeauartikelen. Je zou dus onze christelijke webshop kunnen vergelijken met een online christelijke boekhandel. Hieronder staan alle categorieën waarin wij christelijke producten bieden.

Posters

In onze webshop bieden we diverse christelijke posters aan die goed kunnen fungeren als christelijk cadeau.

Meer christelijke posters

Planken

Prachtige en unieke christelijke brood-, serveer- en snijplanken met teksten die in het hout zijn gegraveerd. Handig in gebruik of mooi als christelijke wandbord om een muur of wand op te leuken.

Meer planken

Mokken

Christelijke mokken met een Bijbeltekst of een ander subtiele christelijke tekst, bijvoorbeeld uit Opwekking. Leuk voor thuis of op het werk.

Meer mokken met Bijbeltekst

Sleutelhangers

Ons assortiment christelijke sleutelhangers met een Bijbeltekst al gezien? Erg leuk voor als je een origineel christelijk cadeau zoekt wat niet te veel mag kosten (christelijk geschenkje).

Meer christelijke sleutelhangers

Kaarten

Het is natuurlijk ook altijd leuk om een christelijke kaart te geven bij een cadeau.

Meer christelijke kaarten

Boeken

Een goed christelijke boek is ook een leuk cadeau om te geven.

Meer christelijke boeken

Tegels

Christelijke tegels met een Bijbeltekst zijn een erg leuk en uniek cadeau voor een ander of jezelf. De ontwerpen van de tegels zijn hip, daarom zijn ze ook goed bruikbaar als christelijke wandborden.

Meer tegels met Bijbeltekst

Notitieboeken – Schriftjes

Leuke christelijke notitieboekjes. Handig voor het maken van notities tijdens een preek in de kerk, als gebed schriftje en meer.

Meer christelijke notieboeken

Tassen

Sinds kort bieden we ook tassen aan met mooie teksten erop. Het aanbod is nog beperkt, maar we verwachten dit snel uit te breiden.

Kalenders

Onze christelijke verjaardagskalenders waren vanaf de introductie een schot in de roos. We bieden deze in kleur (pastel) en zwart-wit.

Meer christelijke kalenders
  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-15:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten kantooruren zijn we alleen bereikbaar via de e-mail.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang 1x per maand e-mails over nieuwe producten en speciale aanbiedingen uit onze webshop.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE!

Uitschrijven kan op elk moment!