Christelijke Wandborden

Christelijke wandborden of anders gezegd een wandbord met Bijbeltekst. Veel mensen zijn er naar op zoek omdat ze een wand of muur willen voorzien van een christelijke wandtekst. Hieronder bieden we diverse christelijke wandborden. Denk hierbij aan christelijke snijplanken, christelijke broodplanken en allerlei andere christelijke houten wandborden, maar bijvoorbeeld ook aan christelijke posters en christelijke tegels met Bijbelteksten. Dus als je op zoek bent naar tekstborden met een christelijke tekst dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Planken

Prachtige en unieke christelijke brood-, serveer- en snijplanken met teksten die in het hout zijn gegraveerd. Handig in gebruik of mooi als christelijke wandbord om een muur of wand op te leuken.

Meer planken

Posters

In onze webshop bieden we diverse christelijke posters aan die goed kunnen fungeren als christelijk cadeau.

Meer christelijke posters

Tegels

Christelijke tegels met een Bijbeltekst zijn een erg leuk en uniek cadeau voor een ander of jezelf. De ontwerpen van de tegels zijn hip, daarom zijn ze ook goed bruikbaar als christelijke wandborden.

Meer tegels met Bijbeltekst

Kaarten

Het is natuurlijk ook altijd leuk om een christelijke kaart te geven bij een cadeau.

Meer christelijke kaarten
  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-15:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten kantooruren zijn we alleen bereikbaar via de e-mail.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang 1x per maand e-mails over nieuwe producten en speciale aanbiedingen uit onze webshop.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE!

Uitschrijven kan op elk moment!