Wat we waarderen of anders gezegd belangrijk vinden, krijgt als het goed is het meeste van onze zorg, aandacht en tijd. Onze waarden weerspiegelen onze overtuigingen. Door ze zorg, aandacht en tijd te geven willen we ze laten uitgroeien tot een cultuur waarin iedereen zijn of haar creatieve talent in kan zetten.

Wij delen alles, ook verantwoordelijkheid. Wij leggen elkaar niets op, maar we presenteren mogelijkheden. DagelijkseBroodkruimels

Zo lang je iets stevig vast houdt, ontneem je het de mogelijkheid om te ontwikkelen. Wij hebben dat gezien in het begin van DagelijkseBroodkruimels. Krampachtig hielden we taken vast omdat we bang waren iemand anders hiervoor de verantwoordelijkheid te geven. Inmiddels gaat dat een stuk beter, maar… het blijft een leerproces. Nog steeds vinden we het moeilijk om taken uit handen te geven omdat we soms bang zijn dat het zich ontwikkeld in een richting die wij niet voor ogen hebben.

Tóch is dit waar we voor willen gaan en staan. Want loslaten is overgeven. Niet in de handen van andere mensen, maar in Zijn handen. Hij weet wat goed is. Hij weet welke kant we op moeten!