Wat we waarderen of anders gezegd belangrijk vinden, krijgt als het goed is het meeste van onze zorg, aandacht en tijd. Onze waarden weerspiegelen onze overtuigingen. Door ze zorg, aandacht en tijd te geven willen we ze laten uitgroeien tot een cultuur waarin iedereen zijn of haar creatieve talent in kan zetten.

Wij geven altijd het beste dat we hebben. Excellentie eert God en inspireert anderen! DagelijkseBroodkruimels

“Doe uw werk met plezier, alsof het voor de Heer is en niet voor mensen..” Opnieuw bleek een Bijbeltekst aan de basis te liggen van één van onze kernwaarden. We hadden het er samen over dat alleen het beste, het eerste, het zuiverste van ons kan God eren op een manier die bij Hem past. En zelfs óns beste verbleekt bij een glimp van Zijn perfectie, Zijn excellentie. Dat neemt voor ons niet weg dat we altijd alles moeten en mogen doen alsof het voor de Heer is.

Die waarde helpt ons enorm in ons dagelijks werk, in het handen en voeten geven aan ons geloof. Want als je ergens heel goed in bent en je geeft God daarvoor de eer, dan inspireert dat anderen. Onze kwaliteiten mogen we inzetten voor iets dat ver boven onszelf uitstijgt; de eer en glorie van onze God!