Wat we waarderen of anders gezegd belangrijk vinden, krijgt als het goed is het meeste van onze zorg, aandacht en tijd. Onze waarden weerspiegelen onze overtuigingen. Door ze zorg, aandacht en tijd te geven willen we ze laten uitgroeien tot een cultuur waarin iedereen zijn of haar creatieve talent in kan zetten.

Wij zijn persoonlijk. Relaties en persoonlijk contact zijn de bouwstenen van onze, op Jezus Christus gefundeerde community. DagelijkseBroodkruimels

Één van de belangrijkste waarden is toch wel deze van persoonlijk zijn. Gelijkertijd ook de moeilijkste als je het ons vraagt. Zo snel laten we ons weer opslokken door de waan van de dag; allerlei triviale zaken die meer aandacht vragen en krijgen dan ze verdienen.

Als het leven een grote pot zou zijn die je kunt vullen met belangrijke en minder belangrijke zaken, dan zouden deze bouwstenen toch wel als eerste de pot in moeten. Als je namelijk begint met de grote dingen, kunnen de minder belangrijke dingen nog wel de ruimtes opvullen die overblijven. Andersom werkt dat niet; Vul je je levenspot helemaal met zand, dan kunnen er geen grote stenen meer bij..

Laten we elkaar scherpen zoals je ijzer met ijzer scherpt! Persoonlijk contact tussen gelovigen in onze community, maar ook wereldwijd, is de kloppende ader van Zijn bloed!