Wat we waarderen of anders gezegd belangrijk vinden, krijgt als het goed is het meeste van onze zorg, aandacht en tijd. Onze waarden weerspiegelen onze overtuigingen. Door ze zorg, aandacht en tijd te geven willen we ze laten uitgroeien tot een cultuur waarin iedereen zijn of haar creatieve talent in kan zetten.

Wij zijn vrijgevig en gericht op de ander. Wij geloven dat het beter is om uit te delen en te dienen dan te ontvangen. DagelijkseBroodkruimels

Vrijgevigheid zit in ons DNA. Toen wij er als team over nadachten waar we écht gelukkig van worden, kwamen woorden als vrijgevigheid, geven en delen naar boven. Paulus zegt het ook in Handelingen 20 vers 35: “Geven maakt gelukkiger dan ontvangen.”

Wij geloven dat Bijbelse principes diep weggestopt zitten in ieder mens. Als je bereid bent om diep genoeg te graven in jezelf kom je ze tegen. Je bent namelijk gemaakt naar het beeld van God. Natuurlijk is er door onze keus vóór de zonde en tégen God een dikke kras op de plaat gekomen, maar feit blijft dat een mens floreert, en dus gelukkig wordt als hij of zij leeft naar de regels die God in zijn of haar DNA geweven heeft.

Als je gericht bent op de ander en niet langer jezelf in het middelpunt zet, zie je iets van herstel intreden in de wereld om je heen!