Home > Kruimels > Christelijke quotes
Christelijke quotes 2017-07-07T14:24:32+00:00

Op deze pagina kun je alle christelijk quotes, christelijke oneliners en christelijke citaten terug vinden die we hebben gemaakt.

Kind van God – Jildou Bakker

By | 17/11/2017|

Kind van God jij hebt hier niets te vrezen! Jildou Bakker - Openhartig Quote uit het nummer 'Kind' van Jildou Bakker. Jildou is singer-songwriter, blogger bij DBK én dus lid van de DBK-community!

Ja Ik Was Daar

By | 22/10/2017|

Ja. Ik. Was. Daar. Jezus leven - Henk Stoorvogel  Deze kruimel komt uit het boek 'Jezus leven' van Henk Stoorvogel. Dit boek is verkrijgbaar in onze webshop!

Faith Moves Mountains – Roger Lacquet

By | 06/10/2017|

Een ongebruikelijke post! Één van onze volgers, Roger Lacquet uit België, heeft uit steen één van onze kruimels nagemaakt! Wat ontzettend mooi Roger! Op de foto komen ze lang niet zo goed uit als in het echt natuurlijk. Laat ons weten wat je ervan vind! Mocht je belangstelling hebben voor [...]

Veilig?

By | 20/09/2017|

Veilig? Wie zei er iets over veilig? Natuurlijk is Hij niet veilig! Maar Hij is wel goed. C.S. Lewis

Matteüs 5:14

By | 27/07/2017|

Gij zijt het licht der wereld; een stad boven op een berg liggende, kan niet verborgen zijn. Matteüs‬ ‭5:14

Als je een Lelie en een Roos van Christus bent

By | 08/07/2017|

Als je een Lelie en een Roos van Christus bent - Maarten Luther (1483 – 1546) Als je een lelie en een roos van Christus bent, weet dan, dat je wandel onder de doornen zal zijn. Als je een Lelie en een Roos van Christus bent - Maarten Luther (1483 – 1546)

Op zoek naar wat anders dan christelijke quotes?

We bieden naast christelijke quotes met afbeeldingen ook Bijbelteksten, christelijke blogs en christelijke gedichten. We noemen dit kruimels. Daarnaast bieden we in onze christelijke webshop ook diverse christelijke producten als christelijke kaarten, christelijke posterschristelijke boeken en christelijke kalenders.

(Terug) Naar kruimels
Naar de webshop

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Al meer dan 5000 mensen gingen je voor. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair.

Je gegevens zijn 100% veilig

Christelijke quotes

Christelijke quotes

Ben je op zoek naar christelijke quotes, christelijke wijsheden, christelijke citaten, christelijke oneliners of andere christelijke teksten? Dan ben je bij Dagelijkse Broodkruimels aan het goede adres. Ons streven is om dagelijks inspirerende afbeeldingen met Bijbelteksten of christelijke quotes te plaatsen. Deze christelijke quotes worden meestal rechtstreeks uit de Bijbel geciteerd (dagelijkse Bijbel quotes), een andere keer uit christelijke muziek of christelijke boeken, maar zijn soms ook gebaseerd op gedachten of principes (normen en waarden) uit het christelijk geloof.

DagelijkseBroodkruimels is een christelijke community die delen mogelijk wil maken, zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft. Het delen van christelijke quotes, christelijke wijsheden en christelijke oneliners past binnen deze missie. We delen onze christelijke quotes ook op pinterest en alle andere social media kanalen. Het is ook mogelijk om een dagelijkse quote per e-mail te ontvangen. In de basis wordt er een dagelijkse Bijbeltekst verzonden. Het ontvangen van deze dagelijkse Bijbeltekst is geheel gratis.

Christelijke quotes maken?

Als community zijn we altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen. Wil jij je (creatieve) talent in zetten voor bijvoorbeeld het maken van afbeeldingen met christelijke quotes, christelijke oneliners of christelijke citaten? Neem dan eens een kijkje op onze vacature pagina. Op deze pagina is het ook mogelijk om je gelijk aan te melden. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen. Daarna kun je beginnen met het maken en plaatsen van christelijke quotes op onze website.

Christelijke Quotes