Home > Kruimels > Christelijke spreuken en wijsheden
Christelijke spreuken en wijsheden 2017-07-07T14:29:09+00:00

Op deze pagina kun je al onze christelijke spreuken en wijsheden terugvinden.

God zal je helpen

By | 25/07/2017|

Als vooruit kijken je bang maakt. En achterom kijken je pijn doet. Kijk dan omhoog, God zal je helpen. Deze kruimel is ook te koop als christelijke kaart in onze webshop.

Als je een Lelie en een Roos van Christus bent

By | 08/07/2017|

Als je een Lelie en een Roos van Christus bent - Maarten Luther (1483 – 1546) Als je een lelie en een roos van Christus bent, weet dan, dat je wandel onder de doornen zal zijn. Als je een Lelie en een Roos van Christus bent - Maarten Luther (1483 – 1546)

Ontzagwekkend Wonderbaarlijk gemaakt door God!

By | 07/03/2017|

Ontzagwekkend wonderbaarlijk gemaakt Ik ben ontzagwekkend wonderbaarlijk gemaakt door God. Geen afgerafeld stukje werk, even snel tussen neus en lippen door gemaakt, maar weloverwogen en met zeer grote zorg, Ontzagwekkend wonderbaarlijk! Ja, ik ben te dik, mijn lichaam kan niet alles wat een gezond iemand kan, ik ben een beetje [...]

Afstemmen

By | 02/03/2017|

Je stemt altijd eerst je instrument voor je begint met het concert. Begin zo ook je dag met God.

Op zoek naar wat anders dan christelijke spreuken en wijsheden?

We bieden naast christelijke spreuken en wijsheden ook Bijbelteksten, christelijke blogs en christelijke gedichten. We noemen dit kruimels. Daarnaast bieden we in onze christelijke webshop ook diverse christelijke producten als christelijke kaarten, christelijke posterschristelijke boeken en christelijke kalenders.

(Terug) Naar kruimels
Naar de webshop

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Al meer dan 5000 mensen gingen je voor. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair.

Je gegevens zijn 100% veilig

Christelijke spreuken en wijsheden

Christelijke spreuken en wijsheden recht uit het hart

Christelijke spreuken en wijsheden die recht uit het hart komen. Mooie spreuken en wijsheden met de Bijbel als bron. Onze dichters schrijven over uiteenlopende thema’s; christelijke spreuken en wijsheden over liefde, kerstspreuken en wijsheden, geboortegedichtjes, Bijbelse spreuken en wijsheden en christelijke spreuken en wijsheden over het huwelijk en andere thema’s die op onze site aan bod komen.

Wekelijks worden er nieuwe christelijke spreuken en wijsheden op de site geplaatst. Onze christelijke spreuken en wijsheden zijn mooie spreuken en wijsheden mét inhoud. De christelijke spreuken en wijsheden noemen we kruimels, net als de Bijbelteksten, blogs, quotes, songteksten, video’s en wallpapers. Dit is een knipoog naar Mattheus 6:11: “Geef ons heden ons dagelijks brood”. Het aanbod van de kruimels varieert per dag.

Wekelijks worden er op onze site nieuwe christelijke spreuken en wijsheden geplaatst. Om een duidelijk overzicht van deze christelijke spreuken en wijsheden te maken hebben we het plan gevat om deze op te delen in thema’s. Sommige christelijke spreuken en wijsheden komen in meerdere thema’s voor omdat de inhoud van deze spreuken en wijsheden overlap hebben. De christelijke spreuken en wijsheden worden geschreven door vrijwilligers die lid zijn van onze community, DagelijkseBroodkruimels (DBK). DBK heeft als missie ‘Delen mogelijk maken zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft’.

Christelijke spreuken en wijsheden voor jou!

Ook de christelijke spreuken en wijsheden passen binnen deze missie. Door onze dichters het platform te bieden waarop hun christelijke spreuken en wijsheden gepubliceerd worden bieden wij hun de mogelijkheid om hun talent te delen met anderen. Jij, als lezer/ gebruiker van dit platform, kan op jouw manier de christelijke spreuken en wijsheden delen met de mensen om je heen. Bijvoorbeeld om iemand te bemoedigen, een hart onder de riem te steken of gewoon om te laten weten dat je om diegene geeft. Christelijke spreuken en wijsheden van DagelijkseBroodkruimels zijn er voor jou!

Christelijke spreuken en wijsheden