God blies Zijn Geest in de mens bij de schepping. Hij wilde mensen maken naar Zijn Beeld. Dit beeld werd echter verbroken door de zondeval, maar hersteld door de overwinning van Jezus aan het Kruis. Immanuel: God met ons werd door Jezus: God in ons.

De Heilige Geest in ons herstelt onze relatie met God. Als we ontdekken Wie de Vader is en wat Jezus voor ons heeft gedaan, kun je alleen maar je handen vouwen en je knieën buigen. Vanuit Zijn Liefde mogen we gaan groeien in geloof en zachtmoedigheid. Hij leert ons vriendelijkheid en geduld. Hij geeft ons Zijn Vrede en goedheid. Dit zal de vrucht zijn van Gods Geest in ons leven.

Als christenen mogen we samen de tempel zijn van Gods Geest. Zoals de tempel niet onrein mocht worden, mag ook de gemeente niet worden afgebroken door verdeeldheid, meningsverschillen of andere zonden. De gemeenteleden horen juist bij elkaar om samen de Vader te dienen. Dat kan als we dicht bij elkaar blijven, samen bidden en Zijn Woord gehoorzamen. Geen strijd, maar eenheid. In Zijn Kracht zullen wij moedig en sterk zijn.

Christus, de Levende steen waarop God Zijn bouwwerk neerzet. Hij heeft het volledige beheer over het huis van God. En dat huis zijn wij. Laten we bewust zijn Wie in ons woont. Als we leven in eenheid met God en met elkaar, kunnen we een schitterend huis bouwen tot eer van Hem en ziet de wereld Wie onze God is: een liefdevolle Vader.

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
88
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels