Bijbeltekst

Deuteronomium 31:8

1 januari 2023
·
2 minuten lezen
Deuteronomium 31:8

God zal troosten als wij verdrietig zijn, in onze zwakheid geeft Hij Kracht. Hij richt ons op als de moed ons ontbreekt. God is een liefdevolle Vader, in Christus ben ik Zijn kind.

De eerste dag van een nieuw kalenderjaar. Misschien kijk je er vol verlangen naar uit of zie er juist tegenop omdat jouw toekomst onzeker lijkt. Ik bid dat de Bijbeltekst voor vandaag nieuwe hoop en moed geeft. De Heer Zelf gaat voor jou uit, Hij staat je bij en zal geen moment van jouw zijde wijken. Je hoeft niet bang te zijn en laat je door niets ontmoedigen.

Aan het begin van een nieuw kalenderjaar geeft God deze Belofte: IK BEN erbij. Elke dag en elk moment ben Ik voor jou, achter jou en om jou heen. Wij hebben een Vader Die elk detail van ons leven kent. Hij nodigt ons uit: Kom bij Mij, IK BEN jouw God en Ik heb jou lief.

Onze dagelijkse beslommeringen en onze eigen tekortkomingen kunnen ons in de weg staan en ons zicht op de Vader troebel maken. We mogen dan kijken naar Jezus en onszelf opnieuw aan Hem toevertrouwen. Als we op Hem gericht zijn en blijven, leren we om te gaan met alle dingen die we het komende jaar op onze weg zullen ontmoeten.

Een Gezegend 2023 in Jezus’ Naam.

Vormgever
135
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels