Bijbeltekst

Efeze 2:10

25 augustus 2022
·
2 minuten lezen
Efeze 2:10

Toen ik om gezondheidsredenen mijn werk moest opgeven, voelde mijn handen leeg. Het verwarde mij want wie ben je als je niet meer werkt, tel je dan nog wel mee? Tijdens dit proces van verwerken en aanvaarden, leerde God mij een belangrijke les: je bent niet wat je doet, maar in Christus ben je een nieuwe schepping. God liet mij zien dat mijn identiteit niet ligt in hetgeen ik presteer, maar in wie ik ben in Hem en door Hem.

God maakt ons nieuw door Jezus om het goede te doen. In Hem zij wij verbonden met een liefdevolle Vader, Die het beste wil voor Zijn kinderen. Wij ontvangen dit nieuwe leven vanuit Gods Genade en niet door onze eigen prestaties. Vanuit deze nieuwe identiteit mogen wij stappen zetten, Jezus volgen en zo onze plaats innemen in Gods Plan voor deze wereld.

Wij mogen wandelen in het goede wat God ons elke dag geeft. Gelukkig is het niet nodig om onze weg in eigen kracht te gaan, de Heilige Geest zal ons leiden en steeds laten zien waar we onze voeten moeten zetten.

Als wij Gods Genade hebben ontmoet, mogen we fouten maken en erop vertrouwen dat onze fouten levenslessen zijn en dat God alles ten goede kan en zal gebruiken. Laten we op weg gaan in het geloof dat we elke dag meer op Jezus gaan lijken, Hij is ons Voorbeeld. In Hem heeft God het goede voorbereid, met elkaar wandelen op deze weg is Zijn wil en Zijn Plan voor ons leven.

Vormgever
135
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels