Bijbeltekst

Efeze 5:2

8 november 2023
·
1 minuut lezen
Efeze 5:2

Hoewel het nog een aantal weken duurt voordat het kerst is, is ons thema voor deze maand “Last Christmas I gave you my heart”. Wanneer koos jij ervoor om jouw hart, jouw leven aan God te geven? Waarom? En wat is er in de tijd daarna veranderd? Welke keuzes maakte jij?

“Als jij de waarheid kent, kies er dan voor om veranderd te worden in je denken. Laat je niet meer leiden door alles waar je hiervoor naar verlangde, maar kies voor het leven in de voetstappen van Jezus. Achter de Rabbi, de Meester aan. Die de weg van liefde ging. Wandel daarom als kind van het Licht, op deze weg van liefde, zodat de liefde van Jezus door jou heen zichtbaar wordt,” schrijft Paulus. “Laat alles, álles wat je doet, gezien mogen worden in het Licht. Hou de keuzes die je maakt in het Licht, om te zien wat goed is. De keuze is vlijmscherp: er zit niets tussen Licht of donker in. Wandel als kind van het Licht: heb lief.”

Hey, word wakker, sta op uit de dood: jij bent levend gemaakt. Kijk naar je leven. Op welke weg wandel jij? Welke geur verspreid jij?

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels