Bijbeltekst

Efeze 5:20

12 november 2021
·
2 minuten lezen
Efeze 5:20

Dat we God, alles wat overeenkomt met Het Woord, mogen vragen in Jezus naam, dat wisten we misschien al. Maar hier staat dat wanneer we God, die onze Vader is, danken, we ook altijd voor alles mogen danken in de naam van onze Here Jezus Christus.

Bidden is niet alleen vragen, bidden is ook danken. En al ons gebed, al onze vragen, al onze dankzeggingen, mogen we benoemen in de NAAM van de Allerhoogste omdat Hij de verbinding is met Onze God, omdat we door Hem en Dankzij Hem bij God de Vader kunnen komen, vrijuit, blij, boos, dankbaar. En wanneer ons hart dankbaar is dan hebben we kennelijk de vreugde van de Here ontdekt, dan zullen we Leven en ontvangen, alles in en door Hem. En daarom mogen we Zijn Naam noemen omdat Hem de glorie en de eer en de dankzegging ook toekomt. Omdat God de Vader Zichzelf gaf IN Zijn Zoon. Met dankzeggen geef je God de Eer voor dat wat Hij aan jou gaf. 

Wij mogen in dankzegging Zijn naam noemen. Net als na een mooi orkest de namen worden genoemd van alle artiesten. Daarom moet deze Naam ook genoemd worden en verhoogd worden. Naam boven alle namen. Alles draagt Zijn naam. Dankuwel!

Vormgever
74
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels