Naast het verdiepen van je geloofsleven en de fijngevoeligheid die je hiermee ontwikkeld voor de stem van de Geest, is er nog een andere belangrijke component in het proces van vrucht dragen.

Training.

Voor mij persoonlijk is dit één van de meest waardevolle manieren gebleken. Training, structuur en discipline zijn woorden die bij mij passen en waar ik mijn hele leven bewust en onbewust mee bezig bent geweest. Misschien ligt dit bij jou heel anders en gaan je nekharen al overeind staan bij het idee alleen.

Sorry alvast, maar ik wil je toch iets laten zien van de waarde ervan..

Training of opleiding versterkt namelijk jouw fundament van kennis en vaardigheden. Dat werkt zo in alle gebieden van het leven. Als je ergens beter in wilt worden zul je moeten oefenen.

Paulus schrijft in zijn brief aan de Filippenzen dat ze zich moeten blijven inspannen voor hun redding. Klinkt behoorlijk wettisch. Alsof je je eigen zaligheid zou kunnen verdienen door hard te werken.

Dat bedoelt hij zeker niet.

De gelovigen waartegen hij het heeft zíjn gered. Ze geloven in de opgestane Jezus. Ze weten wie Hij is. Paulus spoort ze aan om, nu ze gered zijn, zich te oefenen in hun geloof door zich te houden aan alles wat God hun, door hem heen, opgedragen heeft.

Het is belangrijk om je te omringen met mensen die jou kunnen onderwijzen en jou begeleiden in je geestelijke groei. Zoek zulke mensen op. Hun leiding zal jou helpen je geloof steeds effectiever uit te dragen en te dienen als een getuige voor Jezus!

Auteur
3
producten
·
303
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels