Bijbeltekst

Handelingen 2:21

11 november 2022
·
2 minuten lezen
Handelingen 2:21

God heeft de wereld lief, al voor de schepping heeft Hij ons uitgekozen om Zijn kinderen te zijn. Maar wat is er na de zondeval veel mis gegaan. De mens is gaan leven voor zichzelf en God werd buitengesloten. Als je de Bijbel leest, ontdek je dat de mens keer op keer wordt uitgenodigd om terug te komen bij Hem. Hij geeft Zijn volk steeds een nieuwe kans, een nieuw begin omdat Hij een liefdevolle, trouwe Vader is. Onze God is niet veranderd, Hij kijkt nog steeds vol Liefde en bewogenheid naar Zijn kinderen.

Ook jij wordt gezien door de Vader, je bent zo kostbaar en waardevol voor Hem dat Jezus Zijn leven heeft gegeven voor jou! Je bent welkom als een zoon of dochter in het Koninkrijk van de Vader. Je mag Zijn verlossing aanvaarden en Zijn Liefde omarmen als een Geschenk vanuit Genade. Je mag komen zoals je bent, in welke situatie je bent beland en wat je ook hebt gedaan. Jezus wil komen op die plek waar alles is misgegaan. Vol liefde zal Hij herstel en genezing geven, een nieuw begin.

Jezus heeft de Weg tot de Vader hersteld. Wij mogen bij de Vader komen door het volbrachte werk aan het Kruis. De toegang is vrij. Dit is het hart van het Evangelie.

Opnieuw dringt het tot mij door wat een vrijheid dit geeft. In Christus ben je een nieuwe schepping, je mag leven zoals je door de Vader bent bedoeld. Wie op Hem vertrouwt, zal niet teleurgesteld worden. (Romeinen 10 vers 11) Dat betekent niet dat er geen teleurstellingen meer zullen zijn in het leven. Maar de uitnodiging van Gods redding en verlossing zal ons nooit teleurstellen omdat God Liefde is. Als u zegt dat Jezus Christus uw Heer is en als u met u hele hart gelooft dat God Hem uit de dood heeft opgewekt, zal dit uw redding zijn. (Romeinen 10 vers 9) Wat een Genade! Onze redding is binnen handbereik.

Ik heb een Vader, Hij noemt mij Zijn kind! Hij Kent mijn naam. (Opwekking 617)

Vormgever
135
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels