Bijbeltekst

Jesaja 43:2

22 januari 2024
·
1 minuut lezen
Jesaja 43:2

Dit zegt Jahweh, jouw God die ís. Laat het even tot je doordringen wat hier ook boven staat. Want het is jouw Schepper, de Allerhoogste, Almachtige, jouw Maker die dit zegt: “Ik heb je verlost. Ik heb je bij je naam geroepen. Jij bent van Mij.”

God roept dit uit over Israël, Zijn verbondsvolk. En over ons, vreemdelingen, maar door Zijn Zoon zijn we één in Hem. Wat doet het jou, dat onze God dit vol liefde over jou uitroept: “Ik heb je bij je naam geroepen, jij bént van Mij”?

JHWH, Hij is. Ook als het leven je lijkt te gaan overspoelen: blijf kijken naar Hem, want Hij is. Hij laat je niet los. Hij laat je niet vallen. Hij laat je niet alleen. Het zal je niet overspoelen. Hij zal een pad banen voor jouw voeten zodat je niet uitglijdt. Hij ondersteunt jouw rechterhand en vangt je op. Hij is. En Hij zal zijn.

Als God met ons is, voor ons is, wie zal dan nog tegen ons kunnen zijn?! Jij verloste, overwinnaar, je gaat overwinnen. Door jouw God. Die jou kracht geeft. Want Hij heeft overwonnen. Focus op Hem. Ga met Hem. Hij brengt je veilig Thuis.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels