Bijbeltekst

Johannes 1:14

9 oktober 2022
·
2 minuten lezen
Johannes 1:14

Wie is Jezus voor jou?

Je weet en gelooft dat Jezus de Zoon van God is. God, de Vader zond Zijn Zoon uit Liefde voor jou en mij om te herstellen wat verloren was gegaan: het Leven in intimiteit met God, onze Schepper. Jezus gaf Zijn leven om ons terug te brengen naar het volle Leven zoals wij door God de Vader zijn bedoeld. Niet meer gevangen, maar verlost door het Bloed van Jezus. In Hem worden wij niet meer veroordeeld, maar zijn wij vrij van elke schuld. (Romeinen 8 vers 1)

Ik hoef dus niet rond te lopen met de gedachte dat ik weer de fout in ben gegaan. Het is niet langer nodig om een gevangene te zijn van welk schuldgevoel dan ook, in Christus ben ik VRIJ. Gods Woord van Liefde werd tastbaar in Jezus. De Naam van Jezus mogen wij aanroepen IN elke situatie en Zijn Naam mogen we uitspreken OVER elke situatie in ons leven. Zijn Woord is vol van Kracht. Onze toekomst is zeker en hoopvol in Jezus. Hij is het Levende Woord van God, onze Vader.

In geloof spreek ik de Naam van Jezus, over ieder hart en elk verstand, in Zijn Aanwezigheid vinden wij Vrede, In Hem is er hoop en echte vrijheid, ik spreek Jezus. Uw Naam geeft leven, Uw Naam geneest ons, is vol van Kracht. Breekt alle banden, brandt in het duister, schijnt in de nacht.

Roep Jezus van de daken, Jezus overal. Jezus in het duister dat de vijand buigen zal, over mijn familie spreek ik de grote Naam van Jezus. (uit Opwekking 867)

Auteur
29
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels