Bijbeltekst

Johannes 10:10

11 maart 2024
·
2 minuten lezen
Johannes 10:10

“De dief komt alleen maar om te stelen, te slachten en verloren te laten gaan; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben,” zegt Jezus. Twee uitersten. Jezus óf de dief.

Weet dat er een dief is, ‘vermomd in mooie, onschuldige schaapskleren’, die je graag een perfect leventje voorschotelt. Waarbij jij mag kiezen om mee te doen in de ‘aantrekkelijke’ dingen van de wereld. Misschien op het gebied van muziek, kleding, alcohol, werk, je lichaam, altijd méér willen, seksualiteit… er is zoveel waarin je jezelf uiteindelijk kunt verliezen. Precies wat de dief wil, toch? Jouw aandacht. Jouw leven. “Geef de duivel geen enkele plaats."

En kijk, zie Jezus, vóór de opening van een leven vol overvloed, vol liefde. Schatten van eeuwigheidswaarde. Hij is dé Deur naar jouw Schuilplaats, jouw eeuwige Thuis! Dit is waarvoor Hij gekomen is. Dit was de wil van de Vader. Als je naar binnen gaat, láát dan het leven achter dat niet bij God hoort. O ja, als je binnen bent: wees geen dom schaapje :), dat andere schapen blind volgt, maar volg je Herder. Blijf alert, oplettend en nuchter, je ogen op Jezus gericht. En je zúlt het leven in Zijn heerlijke overvloed ontvangen!

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels