Bijbeltekst

Johannes 10:27, Johannes 10:28

13 maart 2024
·
1 minuut lezen
Johannes 10:27, Johannes 10:28

(Her)Ken jij de stem van de Goede Herder?

De eerste keer dat ik Zijn stem zo duidelijk hoorde, herkende ik Hem niet. Maar Hij liet zien wie Hij was. Steeds weer, zodat ik steeds meer Zijn stem ging herkennen door de vele stemmen heen. Door de stemmen diep van binnen heen, die dingen herhalen die mensen gezegd hebben. Door eigen negatieve zelfpraat heen. Steeds weer klinkt die stille, veilige stem die de Waarheid zegt.

Zelfs de natuur en alle machten kennen Zijn stem en gehoorzamen Zijn stem. Wie ben ik eigenlijk, om dan dwars daartegen in te gaan en te luisteren naar die andere stemmen?

Het is Gods stem, die altijd woorden van léven spreekt. Eeuwig leven. Dát is de stem die ik wil volgen. En jij? Naar welke stem kies jij om vandaag te luisteren?

Die vertrouwde stem van de Goede Herder. Die altijd genoeg geeft. Die ons laat liggen in groene weiden, ons zachtjes leidt naar stille wateren. Die altijd bij ons is. Zelfs op de donkerste momenten van het leven. Want wij volgen Hem waar Hij ons leidt. Bij Hem willen we blijven. En Zijn goedheid en trouw zullen ons leven lang volgen, tot in eeuwigheid!

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels