Bijbeltekst

Johannes 14:7

12 februari 2024
·
1 minuut lezen
Johannes 14:7

“Vanaf nu ken je de Vader en heb je Hem gezien…”, vertelt Jezus aan Zijn volgelingen. Dát. Door je te verdiepen in Jezus’ woorden, leer je Jezus én daardoor de Vader steeds meer kennen.

Mijn vader is een aantal jaar geleden overleden. Hij kluste veel. Nu ben ik in huis bezig met iets dat ik nog nooit gedaan heb en tussendoor hoorde ik mezelf zeggen: “ik weet dat mijn vader dit kon, dus ik wil het ook kunnen”. In gedachten weerspiegelde ik iets van hem in wat ik creëer daar op die zolder. En ik geloof dat dit in het klein laat zien wat Jezus deed. En wat wij mogen doen. Omdat we de Vader kennen en zien. Lees nog maar eens de kruimels van de laatste dagen door. Wat zie jij in Jezus? Hoe zie jij de Vader?

Geef niet direct antwoord, maar denk er vandaag eens langer over na. Schrijf je gedachten op. En blijf dat ook doen, wanneer je de komende tijd je Bijbel leest. Leer Jezus kennen, leer Zijn Vader kennen. Kijk naar Hem, naar Wie Hij is en wat Hij doet, zodat jij ook “de dingen van de Vader” kunt doen, waardoor Hij verheerlijkt wordt.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels