“De wind waait waarheen hij wil en u hoort zijn geluid, maar u weet niet waar hij vandaan komt en waarheen hij gaat; zo is het met iedereen die uit de Geest geboren is.” - Jezus

Het nieuwe leven dat in jou ontkiemt op het moment dat je aan het eind van jezelf gekomen bent is een mysterie. Je kan niet het exacte moment aanwijzen wanneer het begonnen is en ook de precieze aanleiding is niet makkelijk te duiden.

Één ding is wel duidelijk: Het is door de genade van God dat je binnenste verandert van droge leegte naar een overvloeiende bron. Je bent door hem uit de dood tot leven geroepen. Het is pure genade, onverdiende goedheid, onvoorwaardelijke liefde waardoor het nieuwe leven in jou begonnen is.

En zoals we de wind niet kunnen zien met onze ogen, maar wel waar kunnen nemen door alles wat erdoor in beweging gezet wordt, zo is het ook met dit nieuwe leven in jou: Je kunt misschien niet met je vinger aanwijzen waar, wanneer en hoe het begon, maar het is onmiskenbaar dat er in je leven van alles in beweging gezet is.

Het is als de wind..

Auteur
3
producten
·
303
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels