Bijbeltekst

Markus 12:30

6 november 2023
·
1 minuut lezen
Markus 12:30

"“Je bent niet ver bij het Koninkrijk van God vandaan. Zoek door, je bent er bijna.” zei Jezus aanmoedigend tegen de schriftgeleerde. Deze man had Hem zojuist gezegd dat het gebod om God en de ander lief te hebben méér is dan welk offer ook.

“Heb de Heer, jouw God, lief met heel jouw hart, heel jouw ziel, heel jouw verstand, al je kracht.” Laat deze woorden op je doordringen. Wat betekenen deze woorden voor jou? Dit is niet een beetje. Dit is alles. Van jou. Aan God.

“Maak jezelf thuis in Mijn liefde” zegt Jezus (Johannes 15). Volgens mij is dat de uitdaging. Ga op zoek naar die liefde en maak je er zelf in thuis. De liefde, die door Gods koninkrijk stroomt. De liefde waarmee God liefheeft. De Bron van alle liefde. Lees erover in Zijn Woord. Praat met jouw God. Dompel jezelf onder. Totdat niets meer overblijft dan Zijn genadevolle-en-nooit-loslatende liefde, Zijn liefde waarin alles te vinden is.
En jij niets anders kunt dan Hem liefhebben. Niet omdat het moet, niet omdat het een offer is, maar omdat je niet anders kunt. Met alles in jou God liefhebben. Omdat Hij jou eerst liefheeft.

Hoe ver ben jij?"

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels