Bijbeltekst

Mattheüs 6:13

27 februari 2024
·
2 minuten lezen
Mattheüs 6:13

Kijk nog eens naar de overdenkingen deze week over het “Onze Vader”. Zie je ook dat het een gebed is van volledige overgave? Wetend dat ons leven van Hem is, door Hem vrijgekocht en onze God, JHWH Jireh, zal altijd geven wat we nodig hebben, omdat Hij ons kent. Voor ieder dag genoeg. Onze Vader, de Allerhoogste, God van de Legermachten, die altijd is en zal zijn. In Zijn handen mogen we degenen leggen die ons pijn hebben gedaan, hoeveel moeite het ook kost. In Zijn handen mogen we onze afleidingen en verleidingen leggen en weten dat Hij ons verlost van alle oude gewoontes die ons niet volledig in Zijn licht laten leven. Dát is onze God. Onze Vader. Ons alles.

Daarom. Daarom is het zo goed om te proclameren dat alles Hem toebehoort. Van Hem is het Koninkrijk waar wij inwoners van zijn en waaruit wij leven. Van Hem is de kracht, die altijd leven geeft. Alle heerlijkheid is voor Hem, voor eeuwig en voor niemand anders.

“Ik zou niet weten wie ik zou zijn als ik U niet zou kennen", zingt Lauren Daigle. “Godzijdank dat ik U ken. Houd U mij in Uw handen, want U bent mijn alles”.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels