Bijbeltekst

Mattheüs 6:6

17 februari 2024
·
1 minuut lezen
Mattheüs 6:6

In The Message-vertaling raken mij deze woorden steeds weer: “Dit is wat Ik wil dat je doet (zegt Jezus): vind een stil, afgezonderd plekje zodat je niet verleid wordt om een rollenspel te spelen voor God. Wees zo eenvoudig en eerlijk als je kunt. De focus zal zich dan verplaatsen van jou naar God en je zult Zijn genade beginnen te ervaren.”

Dát.

Zeker als je gelovig bent opgegroeid, krijg je vaak veel mee over hoe je zou moeten bidden. Soms hoor je mensen ook ineens met een heel andere stem gaan praten, andere woorden en zinnen gebruiken. Kijk gewoon eens eerlijk naar jezelf: zet ik een masker op als ik ga bidden? Doe ik mij met woorden mooier voor? Zijn dit eigenlijk wel mijn woorden? En als er iets in de weg zit, vertel het Hem.

Je zult zien: wanneer je open en eerlijk praat, zal inderdaad je focus zich verplaatsen en ontmoet je onze grote God die naar jou luistert. Die Zich verheugt om jouw stem te horen. Heilige momenten met de Ik-Ben-en-Ik-Zal-Zijn die je mag koesteren, omdat Hij deze momenten koestert. Dit is hoe Hij het altijd al voor ogen had: wandelen en praten met Zijn kind.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels