Bijbeltekst

Mattheüs 7:7

16 februari 2024
·
1 minuut lezen
Mattheüs 7:7

De komende dagen willen we in de kruimels kijken naar gebed. Je hebt het waarschijnlijk al voorbij zien komen, dat we sinds kort iedere week een Gezamenlijk Gebedsmoment houden. Omdat we geloven in de kracht van gebed. Omdat Jezus op zoveel plekken zegt: ‘bid en je zult gegeven worden’. En als Hij ons die opdracht geeft, waarom zouden we het niet doen?

Bidden is een relatie opbouwen. Je Vader vertellen wat je bezighoudt, waar je zorgen over maakt, waar je blij mee bent. En daarin ligt zoveel verborgen. Want je gaat niet zomaar je hart openstellen aan iemand die je niet kent, toch?

Hoe meer je deelt met God, hoe dieper jouw relatie wordt met God, hoe meer je jouw hart af leert stemmen op die van die Vader. Dat jouw gebed steeds meer verweven wordt met het verlangen van God. En dan ga je steeds meer van Hem zien, dat Hij antwoord geeft. Omdat je in gesprek blíjft met Hem.

Daarom wil ik je aan het begin van deze reis in gebed aanmoedigen om te kijken naar je gebedsleven. Wanneer deel jij jouw hart? Wil jij dit gesprek met God gaan verdiepen? En waarom wil je dat?

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels