Ik heb de vervelende neiging om alles alleen te doen. Zonder hulp van anderen, oogkleppen op en vol gas.. Het is de snelheid en de vrijheid wat mij aantrekt in het lekker-alleen-in-mijn-bubbel-werken. En dat terwijl ik al zo vaak heb gezien dat dit op de lange termijn echt niet het beste is.

Ik werk eraan.. Het komt goed..

O.k. Laten we kijken wat samenwerken op dit vlak jou en anderen brengt. Als we op weg zijn naar een dieper begrijpen van God en we anderen hierin mee willen nemen is het belangrijk dat we connecten met mede-zaaiers en dat we onderlinge ervaringen uitwisselen.

Netwerken met reisgenoten stelt ons in staat om te leren van hun ervaringen, zienswijzen en interpretaties van het Woord van God. Dit verrijkt en verdiept ons begrip van het geloof. Hiernaast kan het delen van onze eigen ervaring de ander boosten en bemoedigen op de momenten dat zíj het nodig hebben.

De schoonheid van samenwerken is dat het beide kanten op gaat - wij leren niet alleen van anderen, maar wij kunnen ook onze eigen wijsheid inzetten en anderen inspireren een diepere relatie met God na te jagen.

Deel jouw kennis en walk the talk.

Zo vuur je anderen aan en bemoedig je hen om door te gaan.

Samen kom je écht verder!

Auteur
3
producten
·
303
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels