Bijbeltekst

Psalm 119:165

25 augustus 2023
·
2 minuten lezen
Psalm 119:165

Vrede. Wat kun je hier naar verlangen. Vrede, rust, stabiliteit. (zoals mijn oma vroeger zei; rust, reinheid, regelmaat)

Toch kan jouw leven er heel anders uitzien. Komen er prikkels van alle kanten binnen, zonder dat je er invloed op hebt. Is er onrust, ruzie en verdriet.

En dan de Bijbeltekst van vandaag.. is die dan niet voor jou bestemt? Bemin je zijn wet niet genoeg? Want vrede is ver te zoeken en hindernissen lijken er steeds meer te komen..

Lees dan het begin van het opvolgende vers maar eens; Ik verwacht dat U mij redt, HEER, (Psalm 119:166a) Vrede en geen hindernissen, en toch heeft de dichter redding nodig..

Ik moet denken aan de gelijkenis van de dwaze en de wijze man die beide een huis bouwden. Beide bouwden een huis en beide kregen een storm te verduren. De wijze man had niet alleen zonneschijn in zijn leven.. Maar.. hij had wel vaste grond! Zijn huis bleef staan en hij kon in vrede blijven wonen.

Laat jou dit vandaag troosten en bemoedigen; Als jij in God gelooft heb je ook vaste grond! Hoe hard het ook kan stormen, hoe moeilijk jouw weg ook is; Hij is jouw vaste grond! En met Hem mag jij in vrede je weg gaan!

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
84
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels