Bijbeltekst

Psalm 18:32

5 januari 2024
·
1 minuut lezen
Psalm 18:32

Wie is God? Behalve de HEERE, Schepper van álles wat leeft? De Schepper die ons heeft bedacht, met Zijn handen heeft gevormd? Ons Zijn meesterstuk noemt? Wie is God, behalve de HEERE, Yahweh? De Ik ben en Ik zal altijd zijn. De Naam die eigenlijk te groot, te heilig is om uit te spreken en toch mogen wij Hem Abba, Vader noemen? Zo ontzagwekkend groot, heilig en tegelijkertijd zo dichtbij? Die zelfs in ons woont? Die Zijn leven geeft om ons eeuwig leven met Hem te geven? Waar vinden onze voeten houvast, behalve bij onze Rots? Waar vinden we onze schuilplaats, behalve bij God? Op wie kun je meer vertrouwen dan op onze God, de Allerhoogste?

Stel je vandaag de vraag: wie is mijn God? Wie of wat is belangrijk voor mij, waar zet ik mij voor in, wat wil ik, wie volg ik? Is er iets dat vaak mijn aandacht opeist? Wat doe ik als ik me onzeker voel? Wie app ik, bel ik? Op wie vertrouw ik?

Leg je agenda even aan de kant en neem tijd om deze vragen met God te bespreken. Laat dit moment een moment tussen Hem en jou zijn en niets anders..

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels