Bijbeltekst

Psalm 40:2

29 mei 2022
·
3 minuten lezen
Psalm 40:2

Vol verlangen heb ik op de HEER gewacht en Hij boog zich naar mij toe, Hij heeft mijn roep om hulp gehoord. Psalm 40:2 (HTB)

Je mag bij God de Vader komen zoals je bent, met lege handen zodat Hij ze kan vullen. Het is niet nodig om eerst je leven op orde te hebben voor je in staat bent Hem te ontmoeten. In het verleden heb ik vaak gedacht dat ik God iets moest aanbieden en presteren om een goed christen te zijn. Tijdens mijn ziekteproces, moest ik mijn baan opgeven en mijn handen waren leeg. Wat moet je doen als je niet meer werkt, tel je dan nog mee en hoe deel je dan je tijd in. Vragen, gevoelens vol pijn die ik los moest laten. Als ik nu terug kijk op deze periode, ben ik dankbaar dat ik dit proces heb doorleefd. Er waren zeker verdrietige en opstandige momenten en soms snapte ik niets van Gods Plan voor mijn leven. Maar toen ik het in de Handen van God legde, liet Hij mij zien: je bent niet wat je doet, maar je mag zijn wie je bent: GELIEFD DOOR DE VADER. God opende niet alleen mijn ogen en mijn oren, maar ook mijn hart om Zijn wil boven mijn eigen wil te plaatsen. Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat Zijn wil het beste is. God is mijn Vader, Hij overziet mijn leven. Geloof in God is geen religie met uiterlijkheden, maar een leven in relatie met onze hemelse Vader. Jezus heeft dit mogelijk gemaakt. Hij is de Weg naar de Vader en Hij wijst ons de weg in al onze pijn, in al onze moeite. Als je voor Jezus kiest staat jouw Naam geschreven in het Boek des Levens. God heeft een plan voor jouw leven, uniek en alleen voor jou bedoeld. Niet door regels en wetten te volbrengen of prestaties te leveren, maar door te geloven in het volbrachte werk van Jezus. Hij ziet ons als Zijn kinderen. Vanuit Zijn Liefde mogen we leven. Wij mogen tot God naderen in Jezus’ Naam, wat een Genade!

Ik bid je toe dat je zeker weet: ik ben geliefd door de Vader, ik mag zijn wie ik ben.

Laat dit jouw Kracht zijn.

Kom tot de Vader, kom zoals je bent.

Heel je hart, al je pijn is bij Hem bekend. De Liefde die Hij geeft, de woorden die Hij spreekt daarmee is alles klaar wanneer jij komt. Opwekking 599

Meer lezen over dit thema? Lees dan het boek Als een deur sluit van Annelies de Graaff.

Vormgever
81
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels