Woorden hebben kracht.

Er zijn boeken vol geschreven over de kracht van woorden, negatief en positief. De kracht van woorden die over jou uitgesproken worden en waar je zelf in bent gaan geloven.

Woorden die nog jarenlang nagonsen in je hoofd. Woorden die jouw leven kunnen vormen. Woorden die bepalend kunnen zijn voor de dingen die je doet.

Woorden hebben kracht.

De woorden die God over Abraham uitsprak hebben waarschijnlijk nog jarenlang na gegonsd in zijn hoofd. Ze hebben zijn leven gevormd en zijn bepalend geweest voor de dingen die hij deed; Hij is ‘blind’ gegaan op het woord van God en dat is hem als een daad van gerechtigheid toegerekend.

Woorden hebben kracht. Zetten in beweging.

Welke woorden spreek jij uit over de mensen in jouw directe omgeving? Zijn het woorden van opbouw, van zegen? Welke ‘namen’ geef jij aan je partner, je kids, de mensen over wie je misschien gesteld bent?

Woorden hebben kracht.

Voor degene die ze hoort, maar ook voor degene die ze uitspreekt! Als je woorden van zegen uitspreekt over de ander wordt je daar ook zelf door opgebouwd. Je neemt hén mee, zet hén in beweging, maar je ‘waakt’ ook over jezelf!

Auteur
3
producten
·
303
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
199
producten
·
30
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels