O.k. Ik snap dat dit erg stap-voor-stap overkomt.

Maar in de fase van overdragen is het van belang dat je zorgvuldig te werk gaat. Open en eerlijke communicatie is belangrijk, zodat je weet wat je aan de ander hebt en hoe hij of zij in de wedstrijd zit.

Het is nu jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de mensen na jou begrijpen wat er van ze verwacht wordt. Wijs ze op de gevaren en valkuilen die jij hebt meegemaakt en waar jij al eens in bent getrapt.

Sta open voor feedback en ideeen van anderen. Luister naar hun perspectief en wees bereid om je daar op aan te passen als dat nodig is om jouw verantwoordelijkheden goed over te dragen.

Als ik binnen DagelijkseBroodkruimels niet helder ben over de verantwoordelijkheden die ik overdraag en niet bereid ben mezelf, indien nodig, aan te passen aan de zienswijze van de ander, stagneert de boel. We kijken en wijzen dan naar elkaar en de job wordt niet gedaan.

Goede communicatie en afstemming kan het proces van overdracht van verantwoordelijkheden en autoriteit soepel doen verlopen. Het zal iedereen helpen om de nieuwe rol succesvol te vervullen.

Auteur
3
producten
·
303
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels