Bijbeltekst

Spreuken 22:6

15 januari 2024
·
2 minuten lezen
Spreuken 22:6

Ja, er ontstaan paadjes in je denken. Paadjes die je soms automatisch neemt. Paadjes zoals je hebt geleerd om naar jezelf te kijken, door hoe je ouders en je omgeving met je omgingen. Door alle ervaringen gedraag je je nu zoals je toen geleerd hebt. Als je je er in verdiept, zie je ook hoeveel impact het heeft wat je vroeger hebt meegekregen.

Hoe bizar mooi is het als je jouw kinderen leert om ‘het paadje’ achter Jezus aan te lopen. En je neefjes, nichtjes, kinderen op de kinderclub… Vertel hen over Gods liefde, Zijn verlangen, Zijn goedheid, Zijn trouw. Deel Zijn woorden. Laat hen nadenken wat het betekent om achter Jezus aan te lopen, de weg van liefde. Liefde voor God, liefde voor jezelf en liefde voor de ander, omdat God je eerst liefheeft.

Geef Zijn liefde door, leef Zijn liefde voor.

“Uw Woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad”.

Als jij hen meeneemt op die reis, als de woorden van God jouw keuzes in het leven bepalen, zullen ze zien wie jouw God is. Ook als je struikelt, als je valt. Het is niet de gemakkelijkste weg, integendeel, maar ze zullen de meest waardevolle schat vinden.

Wil jij hen de weg leren bewandelen achter Jezus aan?

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels