Christelijke Cadeaus

Op zoek naar mooie christelijke cadeaus of christelijke geschenkjes? DagelijkseBroodkruimels biedt diverse christelijke cadeauartikelen voor diverse momenten. Voor christelijke cadeaus moederdag tot en met christelijke kerstcadeaus of christelijke cadeaus vaderdag ben je bij ons aan het goede adres. Onze christelijke webshop zou je kunnen vergelijken met een christelijke kadoshop of christelijke boekhandel online. Het aanbod christelijke cadeaus wordt steeds groter. Christelijke cadeaus zijn een mooie manier om iemand te verrassen.

Selecteer een categorie

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail of telefoon.
  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Christelijke cadeaus op categorie

We bieden diverse soorten christelijke cadeaus, voor het gemak hebben we per categorie een aantal artikelen uitgelicht.

Posters

In onze webshop bieden we diverse christelijke posters aan die goed kunnen fungeren als christelijk cadeau.

Meer christelijke posters

Planken

Prachtige en unieke christelijke brood-, serveer- en snijplanken met teksten die in het hout zijn gegraveerd. Handig in gebruik of mooi als christelijke wandbord om een muur of wand op te leuken.

Meer planken

Mokken

Christelijke mokken met een Bijbeltekst of een ander subtiele christelijke tekst, bijvoorbeeld uit Opwekking. Leuk voor thuis of op het werk.

Meer mokken met Bijbeltekst

Tegels

Christelijke tegels met een Bijbeltekst zijn een erg leuk en uniek cadeau voor een ander of jezelf. De ontwerpen van de tegels zijn hip, daarom zijn ze ook goed bruikbaar als christelijke wandborden.

Meer tegels met Bijbeltekst

Sleutelhangers

Ons assortiment christelijke sleutelhangers met een Bijbeltekst al gezien? Erg leuk voor als je een origineel christelijk cadeau zoekt wat niet te veel mag kosten (christelijk geschenkje).

Meer christelijke sleutelhangers

Tassen

Sinds kort bieden we ook tassen aan met mooie teksten erop. Het aanbod is nog beperkt, maar we verwachten dit snel uit te breiden.

Kaarten

Het is natuurlijk ook altijd leuk om een christelijke kaart te geven bij een cadeau.

Meer christelijke kaarten

Boeken

Een goed christelijke boek is ook een leuk cadeau om te geven.

Meer christelijke boeken

Notitieboeken – Schriftjes

Leuke christelijke notitieboekjes. Handig voor het maken van notities tijdens een preek in de kerk, als gebed schriftje en meer.

Meer christelijke notieboeken

Kalenders

Onze christelijke verjaardagskalenders waren vanaf de introductie een schot in de roos. We bieden deze in kleur (pastel) en zwart-wit.

Meer christelijke kalenders
  • Veilig betalen met iDeal of PayPal

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-15:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten kantooruren zijn we alleen bereikbaar via de e-mail.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang 1x per maand e-mails over nieuwe producten en speciale aanbiedingen uit onze webshop.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE!

Uitschrijven kan op elk moment!

Christelijke cadeaus

Een christelijke cadeau is een geschenk met een Boodschap. Christelijke cadeaus passen goed binnen de missie van onze christelijke community. Als DagelijkseBroodkruimels willen we delen mogelijk maken zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft.

Met jouw aankoop van christelijke producten in onze christelijke webshop maak je het online delen mogelijk en krijg je zelf ook de mogelijkheid om te delen.

Zoals gezegd bieden we in onze christelijke webshop diverse christelijke cadeaus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan christelijke boeken, christelijke posters en mokken met Bijbelteksten. Het is ook leuk om bij een christelijke cadeau een christelijke kaart met Bijbeltekst te geven.

Wanneer je het cadeau gebruikt als christelijke verjaardagscadeau zijn onze christelijke verjaardagskaarten met tekst hiervoor bijzonder geschikt. In het geval van een christelijke kerstcadeau zou je gebruik kunnen maken van onze christelijke kerstkaarten.

Kortom, ben je op zoek naar christelijke cadeaus, christelijke gifts of christelijke geschenkjes en wil je deze cadeaus online kopen. Neem dan snel een kijkje in onze online christelijke cadeauwinkel of op deze pagina met christelijke cadeaus.