Dood. Of leven. Aan welke kant van de lijn sta jij?

Halloweendecoratie lijkt soms zo onschuldig. Zoetigheden verpakt in doodse figuren, vruchten van het land in afschrikwekkende figuren gesneden. In een wereld die steeds donkerder wordt, wordt het steeds “leuker” om op Halloween er een behoorlijk schepje dood en angst bovenop te doen.

Het staat lijnrecht tegenover het heerlijke leven dat ontstaat waar God verschijnt. Vanaf het allereerste begin. Hij spreekt tegen de doodse woestenij: leven ontstaat. Ik zie God neerknielen bij de mens, die Hij gecreëerd heeft. Hij blaast hem Zijn Levensadem in: de eerste mens ontwaakt. Nadat de dood de mensheid in z’n verwoestende macht had gekregen, zie ik Jezus neerknielen: “Uw wil geschiede!”. Die intense wil van God, dat de mens lééft. Gods hartstochtelijke verlangen, dat het leven kostte van Zijn eigen Zoon om ons oneindig leven te geven. Zijn wil ís volbracht, Jezus Christus heeft de dood álle macht ontnomen. Onze Koning is opgestaan en lééft!

Kind van deze levende God, ben jij al wakker én opgestaan? Zullen we samen Christus’ Licht laten schijnen? Door wat we delen, wat in ons huis te zien is, wat ín ons zichtbaar is?

Wat doe jij vandaag? En morgen?

(ps. inspireer anderen en deel onder onze posts op Instagram of Facebook wat jij laat zien!)

Vormgever
31
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels